Päihdeongelman hoitaminen: Avominne klinikat kuudella paikkakunnalla

Päihdeongelma on vakava terveysongelma, joka vaatii ammattimaista hoitoa ja tukea. Avominne klinikat on terveydenhuoltoalan yritys, joka tarjoaa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen tehokasta Avominne-hoitoa. Lisäksi yritys tarjoaa erilaisia työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja. Avominne klinikoita löytyy kuudelta eri paikkakunnalta, jotta asiakkaille on mahdollista tarjota hoitoa lähipaikkakunnallaan.

Hazelden Foundation: Päihdehoitoa yli 70 vuoden kokemuksella

Hazelden Foundation on yli 70 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuista päihdehoitoa ja tukea eri riippuvuuksista kärsiville. Yhdysvalloissa toimiva järjestö on noussut alansa johtavaksi toimijaksi, ja sen menestystarinaa voidaan pitää toimintatapamme innoittajana.

Hazelden Foundationin työtapoihin kuuluu vahvasti kuntouttavan ympäristön tarjoaminen asiakkailleen. Klinikoilla luodaan turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa päihde- ja peliriippuvaiset voivat keskittyä omaan parantumisprosessiinsa. Uskomme vahvasti yhteisön voimaan, ja siksi ryhmämuotoinen hoito on keskeisessä roolissa toiminnassamme.

Päihdeongelman hoito lähelläsi: Avominne klinikat eri paikkakunnilla

Avominne klinikat tarjoavat laadukasta hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille kuudella eri paikkakunnalla. Klinikoilla työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on sitoutunut auttamaan asiakkaita kohti raitista ja parempaa elämää. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paitsi päihdehoitoa, myös työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja.

Helsingin, Riihimäen, Lahden, Tampereen, Kokkolan, Oulun ja Fuengirolan klinikat mahdollistavat hoidon saatavuuden eri puolilla Suomea ja Espanjaa. Näin asiakkaillamme on mahdollisuus saada hoitoa omasta lähiympäristöstään käsin. Avominne klinikoiden henkilökunta tuntee alueen paikalliset haasteet ja resurssit, joten hoito voidaan räätälöidä juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Tehokasta päihdehoitoa ja tukipalveluita Avominne klinikoilla

Avominne klinikoiden tarjoama hoito perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja vahvaan osaamiseen päihdeongelmien hoidossa. Hoitomallimme perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin lisäksi keskiössä on myös sosiaalisten tukiverkostojen vahvistaminen. Pyrimme tukemaan asiakkaitamme heidän toipumisprosessissaan ja auttamaan heitä rakentamaan uudenlaista elämänhallintaa päihteettömään elämään.

Avominne klinikoiden tarjoamat työelämän koulutukset, työnohjaus ja -valmennus sekä työhyvinvointipalvelut tähtäävät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka edistää työkykyä ja tukee päihteistä vapaata elämää myös työelämässä. Olipa kyseessä päihdeongelman hoito tai työelämän tukipalvelut, Avominne klinikat ovat ammattitaitoisia ja luotettavia kumppaneita sinulle ja läheisillesi.