Helsingin Avominne klinikka muuttaa. Toimintamme jatkuu maanantaista 14.10.2019 alkaen osoitteessa Halsuantie 3 (Kannelmäki).
Uuden toimipisteen ympäristössä on hyvin ilmaista parkkitilaa ja julkisillakin pääsee sinne hyvin. Kehä 1 ja Kaaren ostoskeskus lämpöisine autohalleineen on myös aivan vieressä. Halsuantielle pääsee helposti mistä tahansa Uudeltamaalta pohjois-etelä sekä itä-länsi suunnista. Aloitamme uusissa tiloissa hyvillä fiiliksillä. Uskomme, että moni helsinkiläinen ja uusimaalainen saa avun ja tulee kuntoon päihde- ja peliriippuvuudesta myös tässä toimipisteessämme. Helsingin Avominne klinikan iltahoito mahdollistaa päivätyössä käynnin avohoidon aikana. Myös läheisille on omat yksilöhoidot. Helsingin Avominnen yhteys-, yms. tiedot: https://www.avominne.fi/yhteystiedot/helsinki.