Avominne aloitti syyskuussa 2021 Aurinkorannikolla Fuengirolassa Smart Work Plazan kanssa yhteistyön heidän Business- ja Co-Working tiloissaan. Olemme nyt osa heidän kansainvälistä etä- ja toimistotyöyhteisöä ja hoidamme tulevaisuudessa omat toimisto-, palaveri-, koulutusasiat sekä avohoidot (iltaisin) yksityisesti omassa huoneessamme tai esim. tilojen kokoushuoneessa. Avominnen tiloihin sisäänkäynti on Fuengirolan Appelsiinipuiston puolelta 🚪🍊🏝.

SmartWorkPlaza tilojen lisäksi Avominnellä on käytössä upea Villa majoituksessa tai omasta kodista/ majoituksesta käsin päivisin käytäville hoidoille. Hoitoon voi ja on erittäin hyvä tulla myös esim. Suomesta, mutta sitä voi käydä täällä Aurinkorannikolla, kuten Avominnessä Suomessakin myös omasta kodista tai majoituksesta käsin. Hoidon aikana voi harrastaa vaikka golfia tai mitä muuta tahansa aktiviteettia. Hoitomme on oppimisteoreettinen ja päihteetön.

Avominnen hoito ei ole suljettua laitoshoitoa vaan avohoitoa, jossa eletään mahdollisimman hyvin arkea hoidon aikana. Se on alunperin räätälöity työelämässä oleville ja työn oheen sovitettavaksi. Hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen voit tutustua täällä.

KORONA: Korona on erittäin hyvin hoidossa täällä Andalusian alueella. Paikallisten rokotevastaisuus on vain 0,9%, kun se maailmanlaajuisesti on yleisesti reilu 20%. Paikalliset ja muutkin noudattavat täällä ohjeistuksia, jotta saisimme tämän taudin huiput ja vaarallisuuden aisoihin ja nyt sen suhteen näyttää todella hyvälle. Mekin kannamme Avominnessä yhteisestä turvallisuudesta kortemme kekoon ja sen takia edellytämme ”koronapassia” eli joko rokotustodistuksia tai taudin sairastamisen kautta tullutta immuniteetia ja todistusta ehtona Villaan pääsylle. Rokotetodistukset ja turvaohjeet ovat käytössä jo muutenkin maiden välisissä kulussa. Huomioitavaa on, että täällä Aurinkorannikolla pääset olemaan syksystä kevääseen paljon enemmän ulkotiloissa kuin Suomessa ja sekin on yksi hyvä peruste tulla tänne hoitoon myös Suomesta.

ESPANJA Avominnen toimisto/ hoitoon tulo- yms. tiedustelut:

Mika Arramies

puh. +358 44 256 3400 / mika.arramies@avominne.fi

SWP/ c/o Avominne clinics

Calle Maestra Ángeles Azpiazu 14, 29640 Fuengirola

Avominne klinikat: Costa del Sol – Helsinki – Riihimäki – Lahti – Tampere – Kokkola – Oulu