Kuinka osallistua Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelmaan?

Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelma tarjoaa tehokasta hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Tässä artikkelissa esittelemme, miten voit osallistua tähän ohjelmaan ja mitkä ovat sen hyödyt.

Ensimmäinen askel ohjelmaan liittymiseen on ottaa yhteyttä Avominne klinikoiden ammattilaisiin. Voit soittaa meille tai käyttää verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan hoidon valinnassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Kun olet tehnyt päätöksen osallistumisesta, saat varausajan ensimmäiseen hoitokäyntiin.

Hoitojakso Avominne klinikoilla koostuu yksilö- ja ryhmäterapioista sekä erilaisista tukitoimista. Ensimmäisellä käynnillä sinulle tehdään kattava alkukartoitus, jossa selvitetään päihteiden käytön laajuus ja vaikutukset elämääsi. Tämä auttaa asiantuntijoitamme räätälöimään sinulle juuri sopivan hoitosuunnitelman. Jatkossa tapaamme sinua säännöllisesti terapiakäynneillä ja tarvittaessa järjestämme myös jatkohoidon tai tukipalveluita päihteettömään elämään siirtymisen tueksi.

Päihteettömyysohjelman hyödyt

Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelma tarjoaa monia hyötyjä päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Ohjelma perustuu kokonaisvaltaiseen hoitotapaan, jossa yhdistyvät terapia, vertaistuki ja erilaiset tukitoimet. Tässä on muutamia merkittäviä hyötyjä, joita voit saada osallistumalla Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelmaan:

1. Päihteetön elämä: Ohjelman avulla opit elämään päihteettömänä ja voit vahvistaa päätöstäsi luopua päihteistä. Asiantuntijoidemme tuki auttaa sinua käsittelemään päihteidenkäyttöön liittyviä haasteita ja tarjoaa sinulle työkaluja päihteettömän elämän rakentamiseen.

2. Psykologinen tuki: Terapiat, ryhmäkeskustelut ja yksilölliset tapaamiset antavat sinulle mahdollisuuden käsitellä päihderiippuvuuteen liittyviä psykologisia haasteita. Voit oppia tunnistamaan ja hallitsemaan päihderiippuvuuteen liittyviä tunnetiloja ja ajatusmalleja, joiden avulla voit välttää retkahduksia tulevaisuudessa.

3. Vertaistuki: Päihtymisestä ja peliriippuvuudesta toipuminen voi olla haastavaa yksin. Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelmassa sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta. Ryhmäterapiat tarjoavat turvallisen ympäristön, jossa voit oppia toisten kokemuksista ja saada uutta näkökulmaa omaan tilanteeseesi.

Osallistumalla Avominne klinikoiden päihteettömyysohjelmaan voit saada tarvitsemaasi apua ja tukea päihderiippuvuudesta toipumiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua matkallasi kohti päihteetöntä elämää.