Mitä on päihdehoito Avominne klinikoilla?

Avominne klinikat on Suomessa toimiva päihdehoitoon erikoistunut organisaatio. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista apua päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Päihdehoitomme perustuu Avominne-hoitoon, joka on tunnettu tuloksellisuudestaan ja yksilöllisestä lähestymistavastaan. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme toipumaan päihde- ja peliriippuvuudesta, kohentamaan elämänlaatuaan sekä palaamaan takaisin työelämään tai opintoihin.

Avominne klinikoita sijaitsee useilla eri paikkakunnilla, kuten Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja tukevan hoitoympäristön jokaiselle asiakkaallemme. Ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluu lääkäreitä, hoitajia, terapeutteja ja muita päihdehoidon asiantuntijoita, takaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon jokaiselle potilaallemme.

Hazelden foundation ja päihdehoito

Hazelden foundation on maailman johtava päihdehoitoon erikoistunut organisaatio, jolla on yli 70 vuoden kokemus alalta. Avominne klinikat on ylpeä Hazelden foundationin pitkäaikaisesta yhteistyöstä ja sen tarjoamasta asiantuntijuudesta. Yhteistyömme avulla voimme hyödyntää Hazelden foundationin parhaita käytäntöjä ja auttaa asiakkaamme tehokkaasti toipumaan päihde- ja peliriippuvuudesta.

Hazelden foundationin päihdehoitomalli perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. He korostavat fyysisen, psyykkisen ja hengellisen hyvinvoinnin tasapainottamista. Tämä tarkoittaa sitä, että päihderiippuvuuden lisäksi huomioidaan myös mahdolliset mielenterveysongelmat ja muut taustatekijät, jotka voivat vaikuttaa toipumiseen. Hazelden foundationin menetelmiin kuuluvat muun muassa yksilöterapia, ryhmähoito, perheterapia sekä erilaiset tukipalvelut.