Terveydenhuollon alalla toimiva Avominne klinikka

Avominne klinikat on Suomessa toimiva terveydenhuollon alan yritys, joka on erikoistunut päihde- ja peliriippuvuuksien hoitoon. Tarjoamme laadukasta Avominne-hoitoa niin riippuvaisille itselleen kuin heidän läheisilleenkin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat työelämän koulutukset, työnohjaus ja -valmennus sekä työhyvinvointipalvelut. Avominne klinikoita on ympäri Suomea, Helsingistä aina Fuengirolaan saakka.

Avominne-klinikan rooli päihderiippuvuuden ehkäisemisessä

Päihderiippuvuus on vakava kansanterveydellinen ongelma, joka koskettaa monia ihmisiä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin. Avominne klinikoilla on keskeinen rooli tämän ongelman ehkäisemisessä ja hoidossa. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä ja hoitokäytäntöjä, jotta voimme tarjota parasta mahdollista hoitoa riippuvaisille ja heidän läheisilleen.

Avominne-klinikan päihdehoito perustuu yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Hoitopolku räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin, sillä jokainen riippuvuus on ainutlaatuinen. Käytämme hoitoon Avominne-ohjelmaa, joka perustuu käyttäytymisterapeuttisiin menetelmiin sekä vertaistuen merkitykseen. Ohjelman avulla pyrimme tukemaan riippuvaisia selviytymään päihteettömässä elämässä ja löytämään uusia keinoja käsitellä elämän haasteita.

Työelämän tuki ja koulutus Avominne-klinikan toimesta

Päihde- ja peliriippuvuudet voivat vaikuttaa merkittävästi myös työelämään. Siksi Avominne klinikoilla on tarjota työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja. Tällä tavoin haluamme voida tukea sekä työnantajia että työntekijöitä päihde- ja peliongelmien ennaltaehkäisyssä ja niiden hoitamisessa.

Työelämän koulutuksissamme käsittelemme päihde- ja peliriippuvuuteen liittyviä teemoja, kuten varhaisen tunnistamisen merkitys, työpaikkakulttuurin rakentaminen sekä työsuhdekäytänteet päihteiden ja pelien vaikutuksesta. Työnohjauksessa ja -valmennuksessa pureudumme syvemmin ongelmiin ja tarjoamme työntekijöille työkaluja niiden käsittelemiseen. Työhyvinvointipalvelumme puolestaan tarjoavat erilaisia stressinhallintakeinoja ja työssä jaksamista tukevia ratkaisuja.

Yhdessä pyrimme luomaan terveemmän työympäristön, jossa päihde- ja peliriippuvuudet eivät ole tabuja, vaan niistä voidaan keskustella avoimesti ja tarjota tarvittavaa apua. Työelämän tukemme täydentää ja vahvistaa Avominne-klinikan kokonaisvaltaista lähestymistapaa päihderiippuvuuden ehkäisyssä ja hoidossa.