Avominne klinikat – ammattitaitoista hoitoa päihde- ja peliriippuvuuteen

Ammattitaitoista hoitoa päihde- ja peliriippuvuuteen

Avominne klinikat on erikoistunut tarjoamaan ammattitaitoista hoitoa päihde- ja peliriippuvuuden ongelmista kärsiville henkilöille. Yrityksen tavoitteena on auttaa sekä päihderiippuvaisia että heidän läheisiään Avominne-hoidon avulla. Avominne-klinikat ovat tunnettuja tuloksekkaasta hoitomenetelmästään ja tarjoavat kokonaisvaltaista hoitoa asiakkailleen.

Avominne-hoito perustuu yksilölliseen lähestymistapaan ja kattavaan hoitosuunnitelmaan, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa mukaan. Hoitojaksoon sisältyy useita eri hoitomuotoja, kuten terapiaa, vertaistukea, lääkitystä tarvittaessa sekä erilaisia kuntoutusohjelmia. Tavoitteena on auttaa asiakasta eroon riippuvuudestaan ja tarjota heille työkaluja pysyvään päihteettömään elämään.

Työelämän koulutukset, työnohjaus ja valmennus

Avominne klinikat eivät tarjoa ainoastaan päihde- ja peliriippuvuuden hoitoa, vaan myös laajemmin työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta. Yritys ymmärtää päihdeongelmien vaikutusta työelämään ja haluaa tukea niistä kärsiviä ihmisiä työhyvinvoinnin parantamisessa.

Työhyvinvointipalvelut voivat sisältää esimerkiksi koulutuksia päihdeongelmien tunnistamisesta ja niihin puuttumisesta työyhteisössä. Työnohjaus ja -valmennus puolestaan auttavat työyhteisöjä kehittämään toimintaansa niin, että päihdeongelmaiset saavat tarvittavan tuen ja hoitoonohjauksen. Avominne klinikat tarjoavat myös erikoistuneita koulutuksia päihdeongelmien kanssa työskenteleville ammattilaisille, jotta he voivat paremmin palvella asiakkaitaan.

Laajaa verkostoa ympäri Suomen ja Fuengirolassa

Avominne klinikoita on usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Asiakkaat voivat saada laadukasta päihde- ja peliriippuvuuden hoitoa Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa ja Oulussa. Lisäksi Avominne klinikat on laajentunut myös ulkomaille ja tarjoaa hoitopalveluita Fuengirolassa Espanjassa.

Laaja klinikoiden verkosto mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat saada hoitoa läheltä oman asuinpaikkansa ja tarvittaessa myös joustavasti vaihtaa hoitopaikkaa. Avominne klinikat haluaa taata jokaiselle asiakkaalleen mahdollisimman hyvän hoidon ja tukiverkoston, jotta he saavat tarvitsemansa avun riippuvuusongelmien selättämiseksi.

Avominne klinikat on terveydenhuoltoalan yritys, joka tarjoaa päihde- ja peliriippuvuudesta kärsiville ammattitaitoista hoitoa. Yhtiö tarjoaa yksilöllistä hoitoa sekä päihderiippuvaisille että heidän läheisilleen. Avominne-hoito perustuu yksilölliseen lähestymistapaan ja kattavaan hoitosuunnitelmaan. Yhtiö tarjoaa myös työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluita. Avominne klinikoita toimii usealla eri paikkakunnalla Suomessa sekä Fuengirolassa Espanjassa.