Avominne klinikat tarjoaa apua peliriippuvuuteen

Avominne klinikat on erikoistunut hoitamaan päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään. Peliriippuvuus on vakava riippuvuus, joka voi aiheuttaa merkittäviä haittoja niin yksilölle itselleen kuin myös hänen läheisilleen. On tärkeää tiedostaa, että peliriippuvuudesta kärsivä henkilö tarvitsee tukea ja ymmärrystä myös läheisiltään.

Läheiset voivat auttaa peliriippuvuudesta kärsivää henkilöä monin tavoin. Tärkeintä on olla läsnä ja kuunnella avoimesti peliriippuvaisen huolia ja tunteita. On tärkeää osoittaa empatiaa ja ymmärrystä, sillä peliriippuvuus on sairaus, joka vaatii hoitoa ja tukea. Läheiset voivat myös auttaa peliriippuvuutta sairastavaa henkilöä luomaan terveitä rutiineja ja harrastuksia, jotka auttavat häntä löytämään uuden, pelittömän merkityksen elämälle.

Avominne-hoito auttaa läheisiä ymmärtämään peliriippuvuutta

Avominne klinikat tarjoavat läheisille myös tarpeellista tukea ja ymmärrystä peliriippuvuuteen liittyen. Läheisten tuki on merkittävässä roolissa peliriippuvaisen toipumisessa ja pysyvässä elämänmuutoksessa. Avominne-hoidon avulla läheiset saavat tietoa ja neuvontaa siitä, miten he voivat parhaiten auttaa peliriippuvuudesta kärsivää henkilöä.

Avominne klinikat tarjoavat myös läheisille työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja. Tämä on erityisen tärkeää, sillä peliriippuvuus voi aiheuttaa psykologisia ja taloudellisia paineita myös läheisille. Työelämän koulutuksien avulla läheiset voivat oppia käsittelemään näitä paineita ja löytämään keinoja niiden hallitsemiseen.

Avominne klinikat lähelläsi

Avominne klinikoita löytyy useista eri kaupungeista, mukaan lukien Helsinki, Riihimäki, Lahti, Tampere, Kokkola, Oulu ja Fuengirola. Tämä mahdollistaa hoitoon pääsyn myös niille, jotka asuvat kauempana keskuspaikoista. Avominne klinikoiden ammattitaitoiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat valmiita auttamaan sekä peliriippuvuudesta kärsiviä henkilöitä että heidän läheisiään matkalla kohti parempaa ja terveempää elämää.

Oli kyseessä sitten peliriippuvuus tai jokin muu riippuvuus, Avominne klinikat tarjoavat laadukasta hoitoa ja tukea. Terveydenhuoltoalan ammattilaistemme asiantuntemus, ymmärrys ja kokemus auttavat asiakkaitamme löytämään ratkaisuja haasteellisiin tilanteisiin. Ota yhteyttä lähimpään Avominne klinikkaan ja aloita matkasi kohti toipumista jo tänään!