Tehokas päihde- ja peliriippuvuuden hoito

Avominne klinikat tarjoaa ammattitaitoista hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille. Ymmärrämme, että riippuvuudet voivat olla syvästi vaikuttavia ja vaikeita käsitellä yksin. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Avominne-hoidon, joka perustuu yksilölliseen ja monialaiseen lähestymistapaan. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme pääsemään eroon riippuvuuksistaan ja elämään terveempää ja onnellisempaa elämää.

Hoidossamme yhdistyy lääketieteellinen, psykologinen ja sosiaalinen tuki. Ensimmäisessä vaiheessa tarjoamme asiakkaillemme vieroitushoidon, jossa heidän fyysiset riippuvuutensa käsitellään asiantuntevien lääkäreidemme ja hoitajiemme avulla. Tämän jälkeen keskitymme syvempiin psykologisiin kysymyksiin, jotka liittyvät riippuvuuden syihin ja taustalla oleviin ongelmiin. Tarjoamme yksilöllisiä terapia- ja tukiryhmiä, jotta asiakkaamme voivat saada tarvitsemansa tuen ja oppia uusia selviytymiskeinoja.

Työelämään tukea ja työhyvinvointia

Avominne klinikat ei ainoastaan tarjoa hoitoa päihde- ja peliriippuvuuksiin, vaan myös tukee asiakkaitaan työelämän haasteissa. Työhyvinvointi on tärkeää sekä yksilölle että työnantajalle, ja siksi tarjoamme työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta. Näiden palveluiden avulla autamme asiakkaitamme palauttamaan työkykynsä ja löytämään uusia tapoja selviytyä stressistä ja paineista, jotka voivat liittyä työelämään.

Työyhteisöissä päihde- ja peliriippuvuudet voivat aiheuttaa vakavia ongelmia. Ne voivat vaikuttaa työilmapiiriin ja vähentää työntekijöiden tuottavuutta. Avominne klinikoidemme työhyvinvointipalvelut auttavat työnantajia ja työntekijöitä tarttumaan näihin haasteisiin ja luomaan terveemmän ja turvallisemman työympäristön. Tarjoamme muun muassa koulutuksia päihde- ja peliriippuvuuden tunnistamiseen, varhaisten oireiden havaitsemiseen ja ennaltaehkäisyyn sekä työntekijöiden tukemiseen ja kuntouttavaan hoitoon ohjaamiseen.