Avominne-klinikat päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon

Avominne-klinikat tarjoavat tuloksellisia hoitomenetelmiä päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Me, Avominne klinikat, toimimme terveydenhuollon alalla ja erikoistumme päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään tukevaan hoitoon. Tarjoamme laadukasta Avominne-hoitoa, työelämän koulutuksia, työnohjausta, valmennusta ja työhyvinvointipalveluja. Klinikoitamme löytyy useista kaupungeista ympäri Suomea sekä Espanjasta, joten tarjoamme monipuolisia hoitovaihtoehtoja.

Avominne-hoito – tehokas ratkaisu päihde- ja peliriippuvuuteen

Avominne-hoito on osoittautunut tehokkaaksi ratkaisuksi päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Luotamme hoitokonseptissamme terapian ja yksilöllisen tuen voimaan. Avominne-klinikoiden ammattilaiset ovat kokeneita hoitohenkilökuntaa, jotka ovat erikoistuneet päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon.

Jokainen potilas saa yksilöllistä hoitoa, joka perustuu henkilökohtaiseen hoitosuunnitelmaan. Hoitomme pohjautuu voimavarakeskeisyyteen ja asiakaslähtöisyyteen, jotta voimme tarjota parhaat mahdolliset lääkepillerit päihde- ja peliriippuvuudesta toipumiseen. Tavoitteenamme on yhdessä potilaan kanssa luoda heille sopiva hoitopolku, joka auttaa heitä palauttamaan elämänsä raiteilleen.

Laaja klinikkojen verkosto tarjoaa tukea ympäri Suomen

Avominne-klinikoita löytyy useista paikkakunnista Suomessa sekä Espanjassa, jolloin voimme tarjota hoitopalveluitamme laajasti. Klinkoitamme sijaitsevat Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa. Haluamme olla lähellä sinua ja tarjota mahdollisimman helpon pääsyn hoitoon.

Jokainen Avominne-klinikka on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja tukihoitoinen ympäristö päihde- ja peliriippuvaisten hoitoon. Klinikoillamme on viihtyisät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa asiakkaidemme hyvinvoinnin ja luottamuksen hoidon aikana.

Tarjoamme tukea myös työelämään ja työhyvinvointiin

Lisäksi päihde- ja peliriippuvuuden hoitojen lisäksi Avominne-klinikat tarjoavat tukipalveluita myös työelämään. Tarjoamme työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluita. Uskomme siihen, että hoito ja tuki eivät pääty klinikalla, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme myös paluussa työhön ja työuran jatkamisessa.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuolisen palveluvalikoiman päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon sekä työelämän tukemiseen. Avominne-klinikoiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään sopivan hoitopolkusi ja tukemaan sinua toipumisprosessissasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tarjoamme sinulle apua ja tukea matkallasi kohti parempaa tulevaisuutta.