Avominne-klinikoiden tarjoamat palvelut

Avominne-klinikat ovat erikoistuneet päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon sekä läheisten tukemiseen. Tarjoamme tehokasta Avominne-hoitoa, joka perustuu moniammatilliseen lähestymistapaan ja yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin. Pyrimme tukemaan potilaitamme saavuttamaan päihteettömän ja tasapainoisen elämän sekä löytämään keinoja peliriippuvuuden hallintaan.

Lisäksi Avominne-klinikat tarjoavat erilaisia työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja. Ymmärrämme, että päihteet ja peliriippuvuus voivat vaikuttaa merkittävästi myös työelämään ja tuottavuuteen. Siksi haluamme tarjota apua ja tukea myös työyhteisöille, jotta ne voivat toimia mahdollisimman hyvin ja tukea työntekijöiden hyvinvointia.

Avominne-klinikoiden sijainnit

Avominne-klinikoiden toimipisteet sijaitsevat useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Tarjoamme palvelujamme Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa. Näin pyrimme tavoittamaan mahdollisimman laajan ja monipuolisen potilaskunnan eri alueilla, jotta jokaisella olisi mahdollisuus saada apua läheltä kotiaan. Uskomme, että läheinen ja tuttu ympäristö tukee parhaiten potilaidemme toipumista ja kuntoutumista.

Jokainen Avominne-klinikka on varustettu modernilla teknologialla ja tarjoaa rauhalliset ja viihtyisät tilat hoitoa varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ymmärtää päihderiippuvuuden haasteet ja on koulutettu tarjoamaan tukea ja apua kaikissa tilanteissa. Me Avominne-klinikoilla haluamme auttaa sinua tai läheistäsi matkalla kohti terveyttä ja hyvinvointia – ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme ja varaa aika konsultaatioon jo tänään!