Avominne klinikoiden hoitomenetelmät päihde- ja peliriippuvuuden hoidossa

Avominne klinikat on alan johtava terveydenhuollon toimija, joka keskittyy päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme kattavia ja tuloksekkaita hoitomenetelmiä niin riippuvaisille henkilöille kuin heidän läheisilleenkin. Huolella valitut hoitomenetelmämme ovat luotettavia ja tehokkaita keinoja voittaa päihde- ja peliriippuvuuden haitalliset vaikutukset elämässä. Olipa kyseessä päihderiippuvuus tai peliriippuvuus, Avominne klinikoihin voit luottaa saadallesi tarvitsemasi avun. Alta löydät lisätietoja hoitomenetelmistämme.

Millainen on Avominne-hoito?

Avominne-hoito on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen prosessi, joka rakentuu vahvalle ammatilliselle osaamiselle ja ohjaukselle. Tarjoamme sekä lääkkeettömään että lääkkeelliseen päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon perustuvia menetelmiä, joista jokainen valitaan yksilöllisen tarpeen perusteella. Hoitomme perustuu vahvaan psykoterapeuttiseen näkemykseen, ja uskomme, että riippuvuus on monimutkainen ongelma, joka vaatii monipuolista hoitoa. Tämän vuoksi tarjoamme useita hoitomuotoja, joilla voimme saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Avominne-hoidon lääkkeettömät menetelmät perustuvat terapeuttiseen prosessiin, jossa keskitytään yksilön ajatus- ja toimintamallien muuttamiseen. Tämä sisältää muun muassa kognitiivis-behavioraalisen terapian, ryhmäterapian sekä vertaistuen. Nämä menetelmät auttavat riippuvaisia ymmärtämään riippuvuuden taustalla olevat syyt ja kehittämään taitojaan selvitä paremmin elämän haasteista.

Lääkkeellinen hoitomuoto taas perustuu lääkkeiden käyttöön osana kokonaisvaltaista hoitoprosessia. Lääkitys voi auttaa hallitsemaan päihde- ja peliriippuvuuteen liittyviä vieroitusoireita, vähentämään ikäviä sivuvaikutuksia ja edistämään raitistumista. Tämä hoitomuoto toteutetaan aina yhteistyössä pätevän lääkärin kanssa, joka seuraa ja ohjeistaa potilasta lääkkeiden käytössä.

Avominne klinikoiden hoitomenetelmiä on kehitetty vuosien ammattitaidon pohjalta ja niitä päivitetään jatkuvasti uusimman tutkimustiedon ja innovaatioiden avulla. Pyrimme tarjoamaan yksilöllisiä hoitoreittejä, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Tavoitteenamme on, että Avominne-hoito auttaa ihmisiä voittamaan päihde- ja peliriippuvuutensa ja tarjoaa heille uudenlaisen mahdollisuuden elää onnellista ja terveempää elämää.