Avominne-klinikoiden päihde- ja peliriippuvuuden hoitotulokset

Avominne-klinikoiden päihde- ja peliriippuvuuden hoitotulokset ovat vakuuttavia ja osoittavat, että Avominne-hoito on tehokas ja tuloksekas tapa auttaa kärsiviä ihmisiä riippuvuuksiensa kanssa. Avominne klinikat tarjoaa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen laadukasta Avominne-hoitoa. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia palveluita työelämään liittyen, kuten koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja. Avominne klinikoita löytyy useilta eri paikkakunnilta Suomessa sekä Fuengirolassa Espanjassa.

Avominne-hoidon periaatteet ja 12 askeleen ohjelma

Avominne-hoidolla on vakiintunut maine päihde- ja peliriippuvuuden hoidossa. Keskeisenä osana hoitoa on 12 askeleen ohjelma, joka auttaa potilaita etenemään kohti toipumista ja pysyvää muutosta.

Ensimmäinen askel on myöntäminen, että ongelma on olemassa ja tarvitaan apua. Tämän jälkeen seuraavat askeleet perustuvat muun muassa luottamuksen löytymiseen, omien tekojen hyväksymiseen ja anteeksiannon tärkeyteen. Hoito-ohjelmassa korostetaan itsetutkiskelua ja vastuunottoa omasta elämästä.

12 askeleen ohjelma tarjoaa potilaille työkaluja, joiden avulla he voivat käsitellä riippuvuuteen liittyviä tunteita ja haasteita. Yhdessä ammattilaisten kanssa potilaat oppivat tunnistamaan ja välttämään tilanteita, joissa heidän riippuvuutensa voisi aktivoitua. Ohjelma kannustaa myös osallistumaan vertaistukiryhmiin, joissa samankaltaisia kokemuksia jakavat ihmiset tukevat toisiaan.

Avominne-hoidon tavoitteena on saavuttaa pysyviä tuloksia niin päihteiden kuin peliriippuvuudenkin hoidossa. Kokemukset osoittavat, että Avominne-ohjelma on tehokas ja sen avulla moni on saanut elämänsä takaisin hallintaan. Avominne-klinikat tarjoavat ammattitaitoisen henkilöstön tukea ja huolenpitoa koko hoitoprosessin ajan, ja heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan onnistumaan toipumisessa.