Avominne klinikoiden tehokkaat palvelut uhkapeliriippuvuuden hoitoon

Avominne klinikat tarjoavat laaja-alaisia palveluita uhkapeliriippuvuuden hoitoon. Meidän klinikoidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään selättämään riippuvuuden Avominne-hoidon avulla. Lisäksi tarjoamme erilaisia palveluja liittyen työelämän koulutuksiin, työnohjaukseen- ja valmennukseen sekä työhyvinvointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa, joten voit kääntyä puoleemme missä tahansa näistä kaupungeista.

Työskentele ammattilaisten kanssa

Avominne klinikoiden uhkapeliriippuvuuden hoito perustuu vankkaan ammattitaitoon ja yksilölliseen hoitosuunnitelmaan. Meillä hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan. Ensimmäisessä tapaamisessa teemme perusteellisen arvion asiakkaan tilanteesta ja valitsemme yhdessä sopivat hoitomenetelmät. Hoidon aikana asiakkaamme saavat tarvittaessa myös apua päihteiden käytön lopettamiseen ja pitkäaikaishoitoon liittyvissä asioissa.

Vahva tuki lähimmäisille

Avominne klinikat ymmärtävät läheisten tärkeän roolin uhkapeliriippuvaisen hoitoprosessissa. Tarjoamme tukea myös läheisille, jotka haluavat auttaa rakkaitaan voittamaan riippuvuuden. Läheisten tukeminen on tärkeää, jotta riippuvainen saa tarvittavaa tukea hoitolaitoksessa ollessaan ja myös kuntoutuksen jälkeen. Tarjoamme erityisiä tukipalveluita ja ryhmäkeskusteluja läheisille, joissa käsitellään heidän omia kokemuksiaan ja tunteitaan liittyen riippuvuuden kanssa elämiseen.

Monipuoliset työelämän palvelut

Avominne klinikoiden tarjoamat työelämän palvelut auttavat yrityksiä ja organisaatioita ymmärtämään ja käsittelemään päihderiippuvuutta työyhteisössään. Tarjoamme muun muassa koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluita. Näiden palveluiden avulla voidaan ennaltaehkäistä riippuvuuden syntymistä työyhteisössä ja lisätä tietoisuutta päihdeongelmien merkityksestä työelämässä. Ota yhteyttä Avominne klinikoihin, niin suunnittelemme yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Laaja toimipisteverkosto

Avominne klinikoiden toimipisteet sijaitsevat strategisesti eri kaupungeissa, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Helsingin, Riihimäen, Lahden, Tampereen, Kokkolan, Oulun ja Fuengirolan toimipisteissä meillä on kokeneita ammattilaisia valmiina auttamaan uhkapeliriippuvuuden hoidossa. Käytettävissänne on laaja valikoima erilaisia hoitomenetelmiä ja palveluita, joita sovitetaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Olitpa sitten läheltä tai kaukaa, Avominne klinikoiden palvelut ovat sinun saatavillasi.