Avominne-klinikoiden työelämän koulutukset – Paranna työntekijöiden osaamista

Tervetuloa Avominne-klinikoiden verkkosivuille! Olemme johtava terveydenhuollon alan yritys, joka tarjoaa tehokasta Avominne-hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Olemme ylpeitä voidessamme laajentaa palvelutarjontaamme myös työelämän koulutusten, työnohjauksen ja -valmennuksen sekä työhyvinvointipalveluiden saralle. Tavoitteenamme on parantaa työntekijöidemme osaamista ja tukea heitä kehittymään ammatillisesti, jotta he voivat tarjota entistä laadukkaampaa hoitoa ja palveluita asiakkaillemme.

Monipuoliset työelämän koulutukset

Avominne-klinikoiden tarjoamat työelämän koulutukset ovat suunniteltu vastaamaan terveydenhuollon alalla tapahtuviin jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Koulutusvalikoimamme sisältää monipuolisia aiheita, kuten päihde- ja peliriippuvuuden hoito, lääkehoito, terapeuttinen työote, psykoterapia sekä lääketieteen ja psykologian ajankohtaiset teemat. Koulutustemme avulla työntekijämme voivat päivittää osaamistaan ja saada uutta tietoa alati kehittyvästä alan tutkimuksesta ja hoitokäytännöistä.

Olemme ylpeitä kouluttajien ammattitaidosta ja osaamisesta. He ovat alansa johtavia asiantuntijoita, jotka jakavat omaa käytännön kokemustaan ja parhaita käytäntöjä työntekijöidemme kanssa. Koulutukset järjestetään klinikoidemme tiloissa, ja voimme tarvittaessa järjestää myös räätälöityjä koulutuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Uskomme vahvasti koulutuksen vaikutukseen työntekijöidemme ammattitaidon kehittämisessä ja olemme sitoutuneita tarjoamaan heille parhaat mahdolliset oppimismahdollisuudet.

Laadukasta työnohjausta ja -valmennusta

Työelämässä voi ajoittain eteen tulla haasteita, joihin tarvitaan ulkopuolista tukea ja ohjausta. Avominne-klinikat tarjoavat työntekijöillemme myös työnohjausta ja -valmennusta, jotta he voivat paremmin kohdata työssään esiin nousevia vaikeita tilanteita. Työnohjaus on tärkeä työkalu työyhteisöjen toiminnan kehittämisessä ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisessä. Se tarjoaa tilaisuuden reflektioon ja oman työn arviointiin asiantuntevan työnohjaajan ohjauksessa.

Työvalmennuksen avulla haluamme varmistaa, että työntekijämme saavat tarvitsemansa tuen ja resurssit työssään onnistumiseen. Valmennuksen avulla he voivat kehittää jo olemassa olevia taitojaan ja oppia uusia, työssään tarpeellisia taitoja. Se antaa myös mahdollisuuden pohtia työn tavoitteita ja omia henkilökohtaisia kehitystarpeita.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan laadukasta työnohjausta ja -valmennusta, jotta voimme tulla entistä vahvemmaksi tiimiksi ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa. Uskomme vahvasti työntekijöidemme jatkuvaan kehittymiseen ja työhyvinvoinnin parantamiseen. Tarjoamme heille työkalut ja tuen, jotta he voivat kohdata alamme haasteet ammattitaitoisina ja innostuneina.

Tule tutustumaan laajaan koulutustarjontaamme ja työelämän tukipalveluihimme Avominne-klinikoiden verkkosivuilla. Paranna työntekijöidesi osaamista ja varmista työyhteisösi menestys kanssamme!