Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OULU: Huumeriippuvuus -infoluento

toukokuu 9 klo17:30 - 20:00

Tervetuloa Oulun Avominne klinikalle 9.5.2019 klo 17.30 kuulemaan Lahden Avominnen vastaavan ohjaajan ja huumeasiantuntijamme Pasi Tuomailan luentoa: Millainen sairaus huumeriippuvuus on ja miten se vaikuttaa läheisiin? Luento on maksuton ja tarkoitettu ihan kaikille yleistietouden vuoksi, mutta se on erityisen hyvä esim. läheisille ja käyttäjille.

Pasi puhuu kemiallisista riippuvuuksista eli narkomaniasta, päihde- ja lääkeriippuvuudesta, jotka ovat ICD-10 tautiluokitteisia sairauksia. Päihderiippuvuus on etenevä aivosairaus, jota kuvaa parhaiten kontrollikyvn menetys päihteeseen nähden ja käytön jatkuminen kaikista kiistattomista haitoista huolimatta. Pasi on ammatillisuuden lisäksi kokenut omakohtaisesti huumehelvetin ja siitä toipumisen. Avominne klinikoilla käsitellään riippuvuussairauksia hermosolutason biologisina sairauksina, ei luonteenheikkoutena tai mielisairautena. Avominnen sairauskäsitys helpottaa häpeän ja syyllisyyden taakkoja antaen tietoa, motivaatiota sekä toivoa toipumisen tielle.

Ilmoittautua voit tekstarilla joko Pasille 045 616 5766 tai Ristolle 045 310 0121. Laita tekstiviestiin luennolle tulijoiden määrä. Nimiä ei tarvitse ilmoittaa. Luennolle ei kannata tulla päihteiden alaisena. Kahvi/ tee tarjoilu. Luento on maksuton ja sen tarjoaa Avominne Oulu.

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 9
Aika:
17:30 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Tapahtuma tagia:

Järjestäjät

Pasi Tuomaila
Risto Silenius

Muut

Luennon tyyppi
Päihderiippuvuus, Läheiset
Kaupunki
Oulu

Tapahtumapaikka

Oulu Avominne
Rintintie 20
Oulu, 90410 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.avominne.fi/yhteystiedot/oulu/