Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAMPERE iltaseminaari: Päihderiippuvuus, huumeet sekä läheiset. Mukana Marko Jantunen.

huhtikuu 4 klo17:00 - 20:30

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan TIEDON, KOKEMUKSEN JA TUNTEIKKAAN TARINANKIN muotoiseen luentotapahtumaan kuulemaan, millainen sairaus päihde- ja peliriippuvuus on, miten ne etenevät ja miten ne vaikuttavat läheisiin. Mukana Markon ja Pasin tarina nuoruuden kavereista, jotka päihteet ensin erotti ja päihteettömyys jälleen yhdisti. Marko ”Jarna” Jantusen Läpi helvetin -kirja oli bestseller kirjoja vuonna 2016 ja toiseksi eniten myyty elämänkertakirja heti Cheekin kirjan jälkeen. Markon ja Pasin tarina on vetänyt satamäärin yleisöä estraadeilla, joilla ystävykset ovat olleet puhumassa.

Paikka ja aika: TAMPERE, Pyynikin palloiluhalli (Ammattikoulunkatu 20)

to 4.4.2019 klo 17.00 – 20.30

Avominne klinikoiden puhujat ja aiheet:

MARKO ”Jarna” JANTUNEN, asiakkuuspäällikkö, toipunut narkomaani (Läpi helvetin -luento eli Markon tarina päihderiippuvaisen noususta ja tuhosta)

PASI TUOMAILA, LH, vastaava ohjaaja Avominne Lahti, toipunut narkomaani (Pasin tarina alkoholista huumeisiin, oma kokemus käyttäjänä ja läheisenä)

HANNELE KEJONEN, psyk.sh. toipunut narkomaani, vast.sh. (Opiskelu ja työelämä päihderiippuvaisena. Mitä on toimiva hoito?)

MIKA ARRAMIES, toimitusjohtaja, toipunut alkoholisti (Millaisia sairauksia päihde- ja peliriippuvuus ovat ja miten ne heijastuvat läheisiin?)

Loppuun on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tapahtuman järjestää Avominne klinikat yhteistyössä Tredun kanssa. Jos tilaisuudesta tulee kysymyksiä: mika.arramies@avominne.fi tai puh. 044 2563400.

Katso Susanne Päivärinnan 21-vuotiaan Lisan haastattelu huumeriippuvuudesta toipumisesta

Katso 7.5. esitetty Huomenta Suomi lähetys

Lue peliriippuvuudesta ja Tuijan blogi

Kuuntele Mikan Radio Finlandian haastattelu

Kaikkien luentojen aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät LUENTOKALENTERISTAMME