Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

TAMPERE: Päihderiippuvuus ja läheiset -katso luento netistä

12 huhtikuun klo17:00 - 19:30

Emme pidä infoluentoja fyysisesti toimipisteissämme koronaviruksen (Covid-19) tartuntariskin aikaan.

Katso täältä luento: Millainen sairaus päihderiippuvuus on, miten se vaikuttaa läheisiin ja mitä on läheisriippuvuus?

Hoitoon voit ilmoittautua ja hoidosta kysyä toimipisteiden vetäjiltä: www.avominne.fi/yhteystiedot/ tai soittaa valtakunnalliseen puhelimeemme 045 344 9500.

 

 

Tervetuloa kuuntelemaan avointa luentotilaisuutta aiheesta: Millainen sairaus päihderiippuvuus on ja miten se vaikuttaa läheisiin? Tai onko sinulla rahapeliriippuvuus? Infoluennolle kannattaa päihteiden kanssa ongelmissa olevan tulla mahdollisuuksien mukaan yhdessä läheisen/läheistensä kanssa. Ellei se ole mahdollista, niin molemmat voivat tulla erikseen. Luento on tarkoitettu aivan kaikille avaamaan ymmärrystä riippuvuussairauden mekanismeihin ja miten se vaikuttaa läheisiin. Päihdeinfot ovat myös yleissivistäviä koulutustilaisuuksia ammattilaisille ja opiskelijoille. Kaikilla luennoitsijoillamme on koulutuksen lisäksi omakohtainen toipumiskokemus päihde-, läheis- tai rahapeliriippuvuudesta.

Ilmoita tekstiviestillä luennolle tulevien määrä (nimiä ei tarvitse ilmoittaa) luennoitsijalle, jonka luennolle olet menossa (viimeistään kolme (3) tuntia ennen luennon alkua). Tilaisuus on maksuton. Huom! Luennolle ei kannata tulla päihteiden vaikutuksen alaisena tietopuoleisen painotuksen takia. Kesto on n. 2- 2,5h.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä infoon tulijoiden määrä: Kati Tommila / 0452627410

Järjestäjät

Kati Tommila

Muut

Luennon tyyppi
Päihderiippuvuus, Läheiset, Alkoholismi

Tapahtumapaikka

Tampere Avominne
Pispankatu 1-3
Tampere, 33240 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.avominne.fi/yhteystiedot/tampere/