Tervetuloa Avominne klinikoiden maailmaan

Avominne klinikat on edelläkävijä terveydenhuollon alalla, erityisesti päihde- ja peliriippuvuuden hoitamisessa sekä läheisten tukemisessa. Meidän ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa tuloksekasta Avominne-hoitoa, joka on auttanut lukemattomia ihmisiä palauttamaan hallinnan elämäänsä ja läheisiään tukemalla. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita palveluja, kuten työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja.

Klinikamme sijaitsevat useissa kaupungeissa ympäri Suomea, mukaan lukien Helsinki, Riihimäki, Lahti, Tampere, Kokkola, Oulu ja Fuengirola. Näin varmistamme, että palvelumme ovat helposti saatavilla kaikille, jotka tarvitsevat tukea päihde- ja peliriippuvuuden hoidossa sekä läheisille, jotka haluavat tukea läheisiään näiden haasteiden yli pääsemisessä. Olemme luoneet ympäristön, jossa voit tuntea olon turvalliseksi ja arvostetuksi.

Päihde- ja peliriippuvuuden hoitaminen

Päihde- ja peliriippuvuus ovat vakavia ongelmia, jotka vaikuttavat monien ihmisten elämään. Niiden vaikutukset ulottuvat kauas riippuvaisen lisäksi myös läheisiin. Avominne klinikat tarjoavat erityisosaamistaan näiden riippuvuuksien hoitamisessa ja auttavat sinua tai läheistäsi pääsemään takaisin normaaliin elämään.

Avominne-hoito perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen riippuvuuden hoidosta. Se yhdistää fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen puolen yksilön hoitosuunnitelmaan. Meidän hoitotiimimme koostuu alan ammattilaisista, kuten lääkäreistä, terapeuteista ja sosiaalityöntekijöistä, jotka takaavat sinulle asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon. Yhteistyössä kanssasi tai läheistesi kanssa me pyrimme luomaan hoitosuunnitelman, joka vastaa juuri sinun tai läheisesi tarpeita ja tavoitteita.

Läheisten tukeminen

Olemme vahvasti sitoutuneet tukemaan myös läheisiä, jotka kärsivät päihde- tai peliriippuvaisen läsnäolosta elämässään. Ymmärrämme, että riippuvuuden vaikutukset ulottuvat kauas itse riippuvaisesta ja voivat aiheuttaa merkittävää ahdistusta ja huolta läheisille. Siksi tarjoamme läheisille kattavia tukipalveluja, jotka auttavat heitä käsittelemään omia tunteitaan ja tukemaan läheistään kohti toipumista.

Tarjoamme myös erityisiä vertaistukiryhmiä läheisille, joissa he voivat jakaa kokemuksiaan ja löytää vertaistukea samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Tiedämme, että tukiverkoston löytäminen ja ymmärryksen saaminen läheisen riippuvuudesta on valtava voimavara läheisille.

Ota yhteyttä Avominne klinikoihin ja anna meidän auttaa sinua tai läheistäsi päihde- ja peliriippuvuuden hoidossa sekä läheisten tukemisessa. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä auttamassa ja tarjoamassa sinulle tai läheisellesi parhaan mahdollisen tuen ja hoidon.