Marja Kanu

Vastaava ohjaaja, Avominne Helsinki

Puh. 045 656 9040
marja.kanu@avominne.fi

Marja on Helsingin Avominne klinikan vastaava ohjaaja ja riippuvuussairauksien asiantuntijana. Hän on koulutukseltaan KTM, LH ja työnohjaaja. Helsingin toimipisteen vetäjänä hän on toiminut vuodesta 2011. Tätä ennen Marja työskenteli Norjassa Oslossa eri päihde- ja mielenterveyssektorin hoitoyksiköissä kymmenen vuotta. Hän valmistui ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi Helsingin Psykoterapiainstituutista vuonna 2018.

Marjalla on vahva kokemus kansainvälisestä liike-elämästä ja monikulttuurista työyhteisöistä työskenneltyään vuosia ulkomailla myynti- ja markkinointitehtävissä, mm. Saksassa ja Englannissa. Näiden vuosien aikana hankittu kielitaito on vahvuutena nykyisissäkin työtehtävissä. Koulutuksia ja ohjauksia Marja tekee mm. englanniksi ja ruotsiksi. Kommunikointi saksan, norjan ja ranskankin kielillä onnistuu.

Marja tunnetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistuneena ohjaajana, oli sitten kysymys työhyvinvoinnista tai yleensä elämänlaatuun ja -hallintaan liittyvistä teemoista. Positiivinen ja yhteistyökykyinen elämänasenne yhdistettynä työ- ja elämänkokemukseen kantavat välillä haastavienkin vaiheiden yli.

 

Avominne klinikat Marja Kanu:
https://www.youtube.com/watch?v=VwmK6dlN0uE

 

Avominne clinics Finland, Marja Kanu – Food addiction:
https://www.youtube.com/watch?v=ietFUavB0I0