Marja Kanu

Marja Kanu

Vastaava ohjaaja, KTM, LH, koulutukset, työnohjaukset

Marja Kanu

Introduction

Marja Kanu is a specialist in addictions and has more than a decade of experience working both with individual and group environments affected by different kind of addictions – chemical, gambling, food addiction and codepency. Her practical experience in this field together with positive and holistic approach with a steady cultural awareness makes her a highly professional counsellor.

Along the way she has had many experiences working both in business and healthcare in European countries such as Finland, Sweden, Norway, Germany and UK. She speaks Finnish, English, Norwegian, German and Spanish is in a learning process. Marja has master’s in international business administration and on healthcare side she is a practical nurse (psychiatric).

At Avominne Helsinki Clinic Marja counsels in English, too. The 12-Step Recovery program is available as one-on-one or remote by Teams or Zoo. Find out how Avominne can help you recover and get your life on track by getting in touch with our recovery professionals.

Esittely

Marja on riippuvuussairauksien asiantuntija ja hän toimii tällä hetkellä vastaavana ohjaajana ja Avominnen kansainvälisen työn johtajana Espanjan Aurinkorannikolla. Aiemmin hän on toiminut Helsingin Avominne klinikan vastaavana ohjaajana 2011-2021. Hän on koulutukseltaan KTM, LH ja työnohjaaja (STOry). Ennen Avominneä Marja työskenteli Norjassa Oslossa eri päihde- ja mielenterveyssektorin hoitoyksiköissä kymmenen vuotta. Hän valmistui ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi Helsingin Psykoterapiainstituutista vuonna 2018.

Marjalla on vahva kokemus kansainvälisestä liike-elämästä ja monikulttuurisista työyhteisöistä työskenneltyään vuosia ulkomailla myynti- ja markkinointitehtävissä, mm. Saksassa ja Englannissa. Näiden vuosien aikana hankittu kielitaito on vahvuutena nykyisissäkin työtehtävissä. Koulutuksia ja ohjauksia Marja tekee mm. englanniksi, norjaksi ja ruotsiksi.

 

Marja tunnetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistuneena ohjaajana, oli sitten kysymys työhyvinvoinnista tai yleensä elämänlaatuun ja -hallintaan liittyvistä teemoista. Positiivinen ja yhteistyökykyinen elämänasenne yhdistettynä työ- ja elämänkokemukseen kantavat välillä haastavienkin vaiheiden yli.