Mika Arramies

Mika Arramies

Toimitusjohtaja, hallinto, koulutus, työnohjaaja (STOry), asiantuntija, pat

Mika Arramies

Hei! Olen Avominne klinikoiden toimitusjohtaja ja yrittäjä. Vastaan Avominnen hallinnosta, hanke- ja projektisuunnittelusta, luennoin ja koulutan ympäri Suomea. Voit kysyä minulta tarjousta henkilökohtaisesti räätälöityyn työnohjaukseen tai sitten päihde- ja peliriippuvuuden hoito-ohjelmaan.

Palvelu on tarkoitettu esim. johtavassa asemassa oleville henkilöille, jotka haluavat laadukkaan ja yksilöllisesti suunnitellun hoidon. Ohjaukset onnistuvat Avominnen toimipisteissä (Helsinki, Riihimäki, Lahti, Tampere).

Riippuvuussairauksien sekä niiden hoidon asiantuntijuuden lisäksi opiskelin Maria Akatemiassa 2,5 vuotta työnohjauskoulutuksessa yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittämisoppeja. Maria Akatemian ihmisyyteen, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen ja psykodynaamiseen viitekehykseen perustuva työnohjauskoulutus on antanut syvyyttä omaankin johtamiseen. Työhön liittyvien tunteiden, asioiden ja ilmiöiden käsittely ja yksilöllinen sekä yhteisöllinen oppiminen on kokonaisvaltaista tehokkuusajattelua tulevaisuudessa. Keveämmillä harteilla pystyy keskittymään olennaiseen ja fokusoimaan paremmin.

Asiantuntijuus, vuosien ryhmäohjaukset ja ryhmädynamiikan tuntemus sekä 30 vuoden yrittäjäkokemukset antavat pohjaa toimia haasteellisissakin työelämän tehtävissä. Luottamustehtäviä 2019 – : Etelä-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsen, Uudenmaan alueen Yrittäjien sote-johtoryhmä, Päijät-Hämeen Yrittäjät sote-ryhmä, Hämeen Yrittäjien nimikkoyrittäjä, Suomen Päihderiippuvaiset ry asiantuntija (Hoito-opas), Suomen Työnohjaajat ry (STOry) sote-ydinryhmä, KEHYS-hanke ohjausryhmä (Sote-alan TKI-kehittämishanke www.tays.fi/kehys ), Vastaisku syrjäytymiselle ry hallitus (asunnottomien päihderiippuvaisten auttaminen Helsingissä).

Elokuussa 2020 Suomen Yrittäjät myönsivät minulle Timanttiristin 30-vuotisesta yrittäjyydestäni sekä sain kunnian olla sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen nimikkoyrittäjä.