Mika Arramies

Mika Arramies

Toimitusjohtaja, hallinto, koulutus, työnohjaaja (STOry), asiantuntija

! Olen Avominne klinikoiden toimitusjohtaja ja yrittäjä. Vastaan Avominnen hallinnosta, hanke- ja projektisuunnittelusta, luennoin ja koulutan ympäri Suomea. Voit kysyä minulta tarjousta henkilökohtaisesti räätälöityyn työnohjaukseen tai sitten päihde- ja peliriippuvuuden hoito-ohjelmaan.

Palvelu on tarkoitettu esim. johtavassa asemassa oleville henkilöille, jotka haluavat laadukkaan ja yksilöllisesti suunnitellun hoidon. Ohjaukset onnistuvat Avominnen toimipisteissä (Helsinki, Riihimäki, Lahti, Tampere), työpaikallasi tai esim. Skypen kautta ympäri Suomen.

Riippuvuussairauksien sekä niiden hoidon asiantuntijuuden lisäksi opiskelin Maria Akatemiassa 2,5 vuotta työnohjauskoulutuksessa yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittämisoppeja. Maria Akatemian ihmisyyteen, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen ja psykodynaamiseen viitekehykseen perustuva työnohjauskoulutus on antanut syvyyttä omaankin johtamiseen. Työhön liittyvien tunteiden, asioiden ja ilmiöiden käsittely ja yhteisöllinen oppiminen on kokonaisvaltaista tehokkuusajattelua tulevaisuudessa.

Keveämmillä harteilla pystyy keskittymään olennaiseen ja fokusoimaan paremmin. Asiantuntijuus, vuosien ryhmäohjaukset ja ryhmädynamiikan tuntemus sekä kohta 30 vuoden yrittäjäkokemukset antavat pohjaa toimia haasteellisissakin työelämän tehtävissä. Luottamustehtäviä 2019: Uudenmaan alueen Yrittäjien sote-johtoryhmä, Päijät-Hämeen Yrittäjät sote-ryhmä, Suomen Työnohjaajat ry (STOry) sote-ydinryhmä.