Avominne klinikoiden päihde- ja peliriippuvuuden hoito

Avominne klinikat on Terveydenhuolto-alalla toimiva yritys, joka on erikoistunut päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja tuloksekasta Avominne-hoitoa niin riippuvaisille henkilöille kuin heidän läheisilleen. Klinikoillamme Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa yhdistyy asiantunteva henkilökunta, kodinomainen ympäristö ja nykyaikainen hoitomenetelmä, joka tukee riippuvaisen toipumista.

Päihdehoito Avominne-klinikoilla

Päihderiippuvuus on vakava sairaus, mutta onneksi siihen on olemassa tehokkaita hoitokeinoja. Avominne klinikoilla tarjoamme yksilöllistä päihdehoitoa, jossa huomioimme jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja tilanteen. Hoitomme lähtökohtana on kokonaisvaltainen ajattelutapa, jossa hoidamme sekä fyysisiä että psyykkisiä riippuvuuden aiheuttamia oireita. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme tukee ja auttaa asiakasta koko toipumisprosessin ajan.

Avominne-hoidossa keskitymme riippuvuuden syihin ja selvittämiseen, jotta asiakkaamme voivat ymmärtää paremmin omaa riippuvuuttaan ja sen vaikutuksia elämäänsä. Tarjoamme myös päihdekuntoutusta, joka sisältää tavoitteellista kuntoutumista ja tukea päihteettömään elämään. Lisäksi meillä on tarjolla vertaistukea ja erilaisia terapiamuotoja, jotka auttavat asiakkaitamme pysymään päihteettömänä myös hoidon jälkeen.

Peliriippuvuuden hoito Avominne-klinikoilla

Peliriippuvuus on yhä kasvava ongelma nykypäivän yhteiskunnassa, ja siksi on tärkeää tarjota asianmukaista hoitoa tälle riippuvuudelle. Avominne klinikoilla meillä on pitkäaikaista kokemusta ja asiantuntemusta peliriippuvuuden hoidosta. Tarjoamme yksilöllistä hoitoa, jossa päätavoitteena on auttaa asiakkaitamme vapautumaan peliriippuvuuden kahleista ja tukemaan heitä päihteettömään elämään.

Peliriippuvuuden hoidossa meillä on käytössämme nykyaikaisia hoitomenetelmiä, jotka auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin omaa riippuvuuttaan ja sen taustalla olevia syitä. Tarjoamme myös erilaisia terapiamuotoja ja vertaistukea, jotka auttavat asiakkaitamme pysymään raittiina ja ohjaavat heitä kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme on tukena ja apuna koko peliriippuvuuden hoidon ajan.

Avominne klinikat on sitoutunut auttamaan päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään kohti terveempää ja parempaa elämää. Tarjoamme hoitoa, tukea ja vertaistukea, jotta asiakkaamme voivat palautua riippuvuuksistaan ja löytää uuden elämän ilman päihteitä tai pelaamista. Ota yhteyttä Avominne klinikoiden asiantuntijoihin ja aloita toipumisesi matka jo tänään!