Avominne klinikan päihde- ja peliriippuvuuden hoito

Avominne klinikka Helsingissä on erikoistunut päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon tarjoten tuloksekasta hoitoa sekä potilaille että heidän läheisilleen. Klinikka tarjoaa monipuolisia hoitopalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin ja auttamaan kuntoutujia palaamaan terveemmälle ja tasapainoisemmalle elämänuralle.

Kokonaisvaltainen hoito vahvalla ammattitaidolla

Avominne klinikan hoitotiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Jokaiselle potilaalle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka perustuu perusteelliseen arviointiin ja yksilölliseen tarpeeseen. Autamme kuntoutujia selviytymään keskeisistä addiktioon liittyvistä haasteista.

Vahva tuki läheisille

Peliriippuvuus ja päihdeongelma vaikuttavat usein myös läheisten elämään ja hyvinvointiin. Avominne klinikka tarjoaa myös tukea potilaiden läheisille, jotta he voivat paremmin ymmärtää ja tukea kuntoutumisprosessia.

Avustavat palvelut

Avominne klinikka ei tarjoa ainoastaan päihde- ja peliriippuvuuden hoitoa, vaan myös useita muita tukipalveluita. Näihin kuuluvat työelämän koulutukset, työnohjaus- ja valmennus, sekä työhyvinvointipalvelut. Klinikoilla on useita sijainteja eri puolilla Suomea, mukaan lukien Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa, mikä mahdollistaa kattavan palveluntarjonnan eri alueilla.