Avominne klinikat – Hoitoa päihderiippuvaisille

Avominne klinikat on Suomen johtava päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut terveysalan yritys. Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 tarjoten tehokasta ja kokonaisvaltaista hoitoa päihderiippuvaisille, heidän läheisilleen sekä työelämän koulutusta ja hyvinvointipalveluja. Avominne hoito perustuu pitkälle kokemukselle ja tutkimukselle päihderiippuvuuden hoidosta ja tarjoaa asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja heidän tarpeidensa mukaan.

Kokemusta ja tuloksia

Avominne klinikat ovat tehneet merkittävää työtä päihderiippuvuuden hoidossa jo yli 15 vuoden ajan. Klinikoilla on vahva ja ammattitaitoinen hoitotiimi, joka koostuu kokeneista lääkäreistä, psykologeista sekä muista päihdehoitoalan ammattilaisista. Henkilökunnan pitkäaikainen kokemus päihderiippuvuuden hoidosta takaa asiakkaiden saavan parhaan mahdollisen avun ja tuen.

Avominne-hoito on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä. Jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä, ja hoito suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakkaille tarjotaan niin lääketieteellistä kuin psykologista hoitoa, sekä heidän läheisilleen tarjotaan tukea ja ohjausta. Hoito pyrkii tukemaan päihderiippuvaista asiakasta kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää.

Laajaa toimintaa eri kaupungeissa

Avominne klinikoita löytyy useista kaupungeista ympäri Suomea sekä myös Espanjasta. Suomessa klinikoita sijaitsee Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa ja Oulussa. Yritys on laajentanut toimintaansa myös ulkomaille, ja Fuengirolassa sijaitseva klinikka palvelee suomalaista asiakaskuntaa Espanjassa.

Laaja toimintaverkosto mahdollistaa sen, että Avominne klinikat ovat helposti saatavilla eri puolilla Suomea. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivan sijainnin ja aloittaa hoidon mahdollisimman nopeasti. Avominne klinikat haluavat olla lähellä asiakkaitaan ja tarjota heille laadukasta hoitoa ja palvelua missä ikinä he sijaitsevatkin.

Päihderiippuvuuden hoito on meidän ydinosaamistamme

Avominne klinikat on sitoutunut tukemaan päihderiippuvuudesta kärsiviä ihmisiä sekä heidän läheisiään kohti parempaa tulevaisuutta. Yrityksen tavoitteena on tarjota tehokasta ja korkealaatuista hoitoa, jolla saavutetaan pysyviä tuloksia päihderiippuvuuden hoidossa. Avominne klinikoiden ammattitaitoinen tiimi on valmis auttamaan kaikkia niitä, jotka haluavat ottaa ensimmäisen askeleen kohti toipumistaan.

Olemme ylpeitä työstämme ja saavutuksistamme päihderiippuvuuden hoidossa. Avominne klinikoiden hoito-ohjelmat perustuvat vahvaan tutkimustietoon, parhaisiin käytäntöihin sekä kattavaan kokemukseen. Jos tarvitset apua päihderiippuvuuden hoidossa, ota rohkeasti yhteyttä Avominne klinikoihin ja anna meidän auttaa sinua kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää!