Avominne klinikoiden päihderiippuvuuden hoito

Avominne klinikat on tunnettu ja arvostettu toimija terveydenhuollon alalla. Yrityksemme tarjoaa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen tehokasta hoitoa Avominne-hoidon avulla. Tämän lisäksi panostamme myös työelämän koulutuksiin, työnohjaukseen ja -valmennukseen sekä työhyvinvointipalveluihin. Laajalla toiminta-alueellamme Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa voimme tarjota asiantuntevaa apua päihderiippuvuuteen eri puolilla Suomea ja jopa Espanjassa.

Avominne-hoidon periaatteet

Päihderiippuvuuden hoito Avominne klinikoilla perustuu vakiintuneeseen ja pitkään käytössä olleeseen 12 askeleen ohjelmaan. Tämä hoito-ohjelma on itsessään jo osoittanut tehokkuutensa maailmanlaajuisesti ja sitä käytetään laajalti päihdeongelmien hoidossa. Avominne klinikoiden ammattitaitoiset ja koulutetut henkilökunnat ohjaavat ja tukevat potilaita näiden 12 askeleen läpikäynnissä, edistäen toipumista ja raittiutta.

12 askeleen ohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen hoitomallin päihdeongelmaisten kuntouttamiseen. Se koostuu erilaisista toipumisen vaiheista ja sisältää itsetutkiskelua, henkistä kasvua ja yhteisön tukea. Ohjelman keskeisenä tavoitteena on auttaa potilaita ymmärtämään riippuvuuden juurisyyt ja löytämään keinoja niiden käsittelemiseen ja selättämiseen. Lisäksi 12 askeleessa painotetaan vastuunottoa omasta elämästä ja pyrkimystä elää raittiina ja tasapainoisena yhteiskunnan jäsenenä.

Avominne-hoidon hyödyt

Avominne-hoito on osoittautunut erittäin hyödylliseksi päihderiippuvuuden hoidossa ja toipumisessa. Hoito-ohjelman monipuolisuuden ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä nuorille että aikuisille potilaille, ja tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä hoitopolkuja eri tarpeisiin. Avominne klinikoiden kokenut henkilökunta tarjoaa ammatillista hoitoa, joka perustuu vankkaan asiantuntemukseen ja kokemukseen päihdeongelmien hoidosta. Lisäksi hoito-ohjelmassa painotetaan potilaan ja hänen läheistensä osallistumista hoidon suunnitteluun ja toteutukseen, mikä edistää pitkäaikaista toipumista ja hyvinvointia.

Ota yhteyttä Avominne klinikoihin ja anna meidän auttaa sinua tai läheistäsi päihderiippuvuuden hoidossa. Tarjoamme kokonaisvaltaista hoitoa ja tukea, joka auttaa sinua pääsemään takaisin tasapainoiseen ja terveeseen elämään.