Päihderiippuvuus ja ahdistuneisuus

Avominne klinikat on suomalainen sotealan yritys, joka tarjoaa päihde- ja peliriippuvaisten sekä heidän läheistensä hoitoa. Yrityksellämme on useita klinikoita eri puolilla Suomea sekä yksi Espanjassa. Päihderiippuvuus ja ahdistuneisuus ovat kaksi toisiaan usein liippaavaa ongelmaa, joiden hoitamiseen meillä on tehokkaita keinoja.

Päihderiippuvuus – mikä se on ja miten sitä hoidetaan?

Päihderiippuvuus on vakava sairaus, joka vaikuttaa ihmisen elämään monin tavoin. Se voi aiheuttaa fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia ongelmia, ja hoitoon hakeutuminen on usein ensimmäinen askel kohti paranemista. Avominne klinikoilla tarjoamme päihderiippuvaisille kokonaisvaltaista hoitoa, joka perustuu riippuvuussairauksien asiantuntemukseen ja kattavaan hoitosuunnitelmaan. Hoidon alussa teemme arvioinnit asiakkaan tilanteesta ja määrittelemme sopivat hoitokeinot yhdessä asiakkaan kanssa.

Hoidon keskiössä on päihderiippuvuuden psyykkisten ja fyysisten syiden selville saaminen. Tarjoamme erilaisia terapiamuotoja, kuten yksilöterapiaa ja ryhmäterapiaa, jotka auttavat asiakasta ymmärtämään päihderiippuvuuden syitä ja mahdollistavat sen käsittelyn. Lisäksi tarjoamme myös lääkehoidon tukea, jos se arvioidaan tarpeelliseksi.

Ahdistuneisuus yhteydessä riippuvuussairauteen

Ahdistuneisuus on yleinen oire päihderiippuvaisilla, ja sen hoitaminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa. Avominne klinikat tarjoavat ahdistuneisuuden hoitoon erilaisia keinoja, jotka perustuvat käyttöönottamassamme Avominne-hoidossa kehitettyihin menetelmiin. Ammatillisesti ohjatut yksilö- ja ryhmäohjaukset ja vertaisten tuki ovat keskeisiä osia ahdistuneisuuden poistumisessa.

Me Avominne klinikoilla ymmärrämme päihderiippuvuuden ja ahdistuneisuuden vaikutukset asiakkaidemme elämään. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus näiden ongelmien hoitamisesta, ja olemme sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa kaikille asiakkaillemme. Tavoitteenamme on auttaa heitä kohti toipumista ja parempaa elämänlaatua. Päihderiippuvuus ja peliriippuvuus sairautena tuottaa tietynlaista käyttäytymistä, ei tietynlaisia ihmisiä. Käyttäytymisoireet riippuvuussairauksissa on ihmisen itsensä ja hänen oman arvomaailmansa vastaista. Se on omiaan aiheuttamaan ahdistusta. Lähes poikkeuksetta, kun saamme riippuvuussairauden hallintaan, saamme elämän hallintaan.

Avominne klinikat on AVI-rekisteröity ammatillinen sote-palveluntuottaja.

Katso täältä kaikki Avominne hoitovaihtoehdot ja niiden hinnat ja ole yhteydessä 045 344 9500.

Tutustu: Terveystilin kautta vuosi korotonta maksuaikaa hoidolle

Avominne klinikoilla on erittäin hyvä mahdollisuus saada hoitorahalle vastetta.