Työterveyspalvelut Avominne klinikoilla

Avominne klinikat tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja työyhteisöille. Huolehdimme työntekijöiden ja työnantajien hyvinvoinnista tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Valikoimaamme kuuluvat työterveyshuollon peruspalvelut, ennaltaehkäisevä hoito sekä työkykyä ylläpitävät toimenpiteet. Meille on tärkeää tukea työyhteisöjen hyvinvointia ja terveyttä monipuolisesti.

Laadukasta hoitoa työyhteisöille

Avominne klinikat tarjoaa korkealaatuista hoitoa ja palveluita työyhteisöille. Meillä työterveydenhuolto perustuu monipuoliseen osaamiseen ja uusimpaan tutkimustietoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu alan kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja tukea työntekijöille ja työnantajille. Tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa työkykyä ja työssä jaksamista sekä edistää työyhteisöjen terveyttä ja hyvinvointia.

Työhyvinvointipalvelut Avominne klinikoilla

Avominne klinikoilla tarjoamme myös erilaisia työhyvinvointipalveluita. Huolehdimme siitä, että työyhteisöt voivat tarjota työntekijöilleen toimivan ja terveellisen työympäristön. Meiltä löytyy ratkaisut esimerkiksi työergonomiaan, työhön paluuseen sairauslomalta sekä stressin hallintaan. Työhyvinvointipalvelumme räätälöidään aina kyseisen työyhteisön tarpeiden mukaisesti, jotta voimme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla.