Avominne klinikat tarjoaa päihde- ja peliriippuvaisille ammattitaitoista tukea

Avominne klinikat on päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yritys Suomessa. Tarjoamme tuloksekasta Avominne-hoitoa sekä läheisille että itse riippuvaisille henkilöille. Meillä on klinikat Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa Espanjassa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita hoitopalveluja ja tukemaan asiakkaidemme hyvinvointia kaikin mahdollisin tavoin, myös työelämän koulutuksen, työnohjauksen ja -valmennuksen avulla.

Päihde- ja peliriippuvuus ovat sairauksia, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi henkilön elämänlaatuun ja työkykyyn. Avominne klinikoiden hoito-ohjelmat on räätälöity vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja auttamaan asiakkaitamme voittamaan riippuvuuden. Klinikkomme tarjoavat turvallisen ympäristön, jossa asiantunteva henkilökunta arvioi ja hoitaa jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti. Käytämme tehokkaita terapeuttisia menetelmiä ja tarjoamme tukea päihderiippuvuuden taustalla olevien syiden käsittelemiseen.

Työterveyspalvelut Avominne klinikoiden hoidon tueksi

Ymmärrämme, että päihde- ja peliriippuvuus voi vaikuttaa merkittävästi myös työntekijöiden suorituskykyyn ja työyhteisön toimivuuteen. Siksi Avominne klinikat on myös työterveyksien apuna. Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme hoidon aikana ja auttaa heitä palaamaan takaisin työelämään terveinä ja motivoituneina.