Uhkapeliriippuvuuden ehkäisy

Uhkapeliriippuvuus on vakava ongelma, joka vaikuttaa moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Avominne klinikat on sitoutunut tarjoamaan laadukasta hoitoa ja ennaltaehkäiseviä palveluita uhkapeliriippuvaisille. Yksi tärkeä keino ehkäistä uhkapeliriippuvuutta on tiedon ja tietoisuuden lisääminen. Meillä Avominne klinikoilla järjestetään säännöllisesti koulutuksia ja kampanjoita, joissa käsitellään uhkapeliriippuvuutta ja sen vaikutuksia. Tavoitteenamme on lisätä yleistä tietoa uhkapeliriippuvuudesta ja sen merkityksestä, jotta ihmiset voivat tunnistaa ongelman varhaisessa vaiheessa ja hakea apua ajoissa.

Uhkapeliriippuvuuden ennaltaehkäiseminen vaatii myös yhteistyötä eri osapuolten välillä. Avominne klinikoilla teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi rahapelien tarjoajien kanssa. Tavoitteenamme on kehittää yhdessä vastuullista pelikulttuuria ja luoda turvallisempia peliympäristöjä. Teemme yhteistyötä myös muiden terveydenhuollon ammattilaisten, järjestöjen ja avainhenkilöiden kanssa, jotta voimme tarjota kattavan ja tehokkaan ennaltaehkäisyn mallin uhkapeliriippuvuuden torjumiseen.

Uhkapeliriippuvuuden hoito Avominne klinikoilla

Avominne klinikat on erikoistunut päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon. Meillä on pitkäaikaista kokemusta uhkapeliriippuvuuden hoidosta ja autamme asiakkaitamme pääsemään takaisin tasapainoiseen elämään. Hoidossamme korostamme yksilöllisyyttä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Jokainen asiakas saa yksilöllistä hoitosuunnitelmaa, joka perustuu heidän tarpeisiinsa ja tilanteeseensa.

Avominne-konsepti perustuu moniammatilliseen tiimityöhön, jossa yhdistyvät lääketieteellinen hoito, terapia, vertaistuki ja psykososiaalinen tuki. Tarjoamme yksilö- ja ryhmäterapiaa, jossa käsitellään uhkapeliriippuvuuden taustalla olevia syitä ja autetaan asiakkaita kehittämään taitojaan peliriippuvuuden hallitsemiseksi. Lisäksi tarjoamme perhe- ja läheistyötä, jotta myös läheiset saavat tarvitsemaansa tukea ja apua.