Kaikista vuonna 2021 hoitonsa alottaneista ja vuonna 2022 hoitosuhteensa loppuun saattaneista Helsingin ilta-avohoidon avominneläisistä 62% saavutti vuoden raittiuden tai pelaamattomuuden. Riihimäen sekä Oulun intensiivisemmästä, pääsääntöisesti 28 vrk:n hoidon käyneistä 59% saavutti vuoden raittiuden ja/ tai pelaamattomuuden.

Päihderiippuvuus- ja peliriippuvuushoitomme kestää yhteensä vuoden sisältäen intensiivisen perushoitojakson ammatillisessa ohjauksessa + 11kk:n jatkohoidon kertaviikkoisin käynnein Avominne-hoidon käyneiden vertaisryhmässä.

Ammatillinen 12 askeleen Avominne-hoito antaa hyvät eväät päihderiippuvuudesta ja peliriippuvuudesta toipumiseen. Hoitomme on oppimisteoreettinen. Opetamme ihmisiä ymmärtämään oman sairautensa ja sen tuottamat käyttäytymisoireet, käsittelemme sairauden tuottamat asiat ja käymme läpi päivittäisiä hoito-ohjeita, millä hoitaa sairauttaan. Avominnen sairauskäsitys on tärkeässä roolissa sekä hoidossa olevalle että läheisille. Läheiset ovat osana hoito- ja toipumisprosessia.

Riippuvuussairautta sairastavien ihmisten sekä heidän perheiden toipuminen hyvään elämänlaatuun on todellakin mahdollista?

Jos sinulla tai läheiselläsi on haasteita päihteiden käytössä tai/ ja pelaamisessa, ota yhteyttä:

www.avominne.fi / 045 344 9500.

Avominne klinikat: HelsinkiRiihimäki Lahti TampereKokkolaOuluFuengirola