Costa del Sol – Avohoitoa Espanjan auringossa

Avominne aloitti syyskuussa 2021 Aurinkorannikolla Fuengirolassa Smart Work Plazan kanssa yhteistyön heidän Business- ja Co-Working tiloissaan. Olemme nyt osa heidän kansainvälistä etä- ja toimistotyöyhteisöä ja hoidamme tulevaisuudessa omat toimisto-, palaveri-, koulutusasiat sekä avohoidot yksityisesti omassa huoneessamme tai esim. tilojen kokoushuoneessa. Avominnen tiloihin sisäänkäynti on Fuengirolan Appelsiinipuiston puolelta.

Avominnen avohoitoon voi ja on erittäin hyvä tulla myös esim. Suomesta ja sitä voi käydä täällä Aurinkorannikolla, kuten Avominnessä Suomessakin omasta kodista tai majoituksesta käsin. Jos sinulla ei ole majoitusta hoidon ajaksi valmiina niin ota meihin yhteyttä. Pyrimme järjestämään sinulle haluamasi tasoisen huoneiston tai huoneistohotellimajoituksen täältä ja hakea sinut kentältä saapuessasi tänne.

Avominnen Costa del Solin avohoidossa perushoitojaksolla käydään 3-5 kertaa viikossa eläen samalla mahdollisimman hyvin arkea hoidon kanssa rinnan. Avominne-hoito on alunperin räätälöity työelämässä oleville ja työn oheen sovitettavaksi. Hoidon aikana voi harrastaa vaikka golfia tai mitä muuta tahansa aktiviteettia.

Avominne-hoito on oppimisteoreettinen ja täysin päihteetön. Hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen voit tutustua täällä.

INFOLUENNOT SUNNUNTAISIN  Klo 16.00-

13.3., 20.3., 27.3.

Ilmoittautumiset infoluennoille viimeistään 3 tuntia aikaisemmin tekstiviestillä Marja Kanulle. Ilmoita tulijoiden lukumäärä, nimiä ei tarvitse ilmoittaa. Luento maksuton ja kaikille avoin.

 

Espanjan toimipisteessä ja Avominnen kansainvälisessä työssä työskentelevät Mika Arramies ja Marja Kanu (kuvassa)

Yhteystietomme löydät sivun alaosasta. Klikkaamalla yllä nimeä voit lukea lisää Mikasta ja Marjasta.

Päihde- ja peliriippuvuuden avohoito iltaisin 4-5 vkoa (+11kk)

Avohoitoa omasta kodista tai majoituksesta käsin käytynä iltaisin, jolloin päivätyössä käyminen tai muu päiväaktiviteetti avohoidon kanssa rinnan on mahdollista. Yhteensä n. 60 – 65 tuntia ammatillista ohjausta.

Kesto: 4-5 viikkoa

Päivät: ma-ti-ke-pe, n. 3-3,5h/ ilta (n. klo 17-20)

Jatkohoito

Jatkohoito kerran viikossa n. 11 kk:n ajan perushoidon käyneiden vertaisryhmässä (tai muussa vertaisryhmässä, jos Avominnen ryhmiin ei ole mahdollista päästä).

11 kk:n jatkohoidot sisältyvät hintaan.

Hoidon hinta: 3400 eur

Mahdollisen keskeytyksen sattuessa perushoitojaksolla, laskutamme vain annetuista terapiatunneista 55€/h. Laskutusperuste on perushoitojaksolla annettu ammatillinen ohjaus. Jatkohoito sis. perushoitojakson hintaan.

 

Tiedustelut

Marja Kanu

tel. +34 6343 18003 +358 45 656 9040

email: marja.kanu@avominne.fi

Mika Arramies

puh. +358 44 256 3400

Sähköposti mika.arramies@avominne.fi

Lisätiedot ja hoitohinnaston saa näkyviin avaamalla alla olevat valikot.

Yksilöohjaus

Tiedustele yksilöohjauksen mahdollisuudesta erikseen.

20 tuntia ammatillista ohjausta (+ 11kk jatkohoito).

Hinta: 2200 eur (Alv 0%)

Mahdollisen keskeytyksen sattuessa perushoitojaksolla laskutamme vain annetuista ohjaustunneista 110€/h.

Pienryhmässä avohoito

Hoitojakso 5-6 vkoa (yhteensä n. 55h  ammatillista ohjausta)

Päivät: Maanantai, keskiviikko, perjantai 
Kesto: n. 3h 
Läheispäivä: (etä/ lähi) n. 2-5 h

Jatkohoito kerran viikossa n. 10,5 kk:n ajan perushoidon käyneiden vertaisryhmässä tai muussa vertaisryhmässä, jos Avominnen jatkohoitoryhmään ei ole mahdollista päästä.

Hinta: 3400€ (Alv 0%)

Hoitotoimintamme on avl 130a:n mukaista alv:tonta palvelua. Mahdollisen keskeytyksen sattuessa avohoidon perushoitojaksolla, laskutamme vain annetuista terapiatunneista 55€/h.

Pandemian aikainen info Espanjaan saapuvalle

Korona on erittäin hyvin hoidossa täällä Andalusian alueella. Paikallisten rokotevastaisuus on vain 0,9%, kun se maailmanlaajuisesti on yleisesti 20% luokkaa. Paikalliset ja muutkin noudattavat täällä ohjeistuksia, jotta saisimme tämän taudin huiput ja vaarallisuuden aisoihin ja nyt sen suhteen näyttää todella hyvälle.

Rokotetodistukset ja turvaohjeet ovat käytössä jo muutenkin maiden välisissä kulussa. Huomioitavaa on, että täällä Aurinkorannikolla pääset olemaan syksystä kevääseen paljon enemmän ulkotiloissa kuin Suomessa ja sekin on yksi hyvä peruste tulla tänne hoitoon myös Suomesta.

Laskutusperusteena on perushoitojakso ja sen sisältämä ammatillinen ohjaus.

Kaikkien hoitojemme laskutusperusteena on perushoitojakso ja sen sisältämä ammatillinen ohjaus. Jatkohoito sisältyy hoitomuotojemme perushoitojakson hintaan. Alle 100 euron laskuista perimme 7 euron laskutuslisän.

Kotimaan toimipisteet ja hinnastot

tel. +358 45 656 9040

       +34 6343 18003

email: marja.kanu@avominne.fi

Marja Kanu’s introduction can be read here.

Marja Kanu

KTM, LH, työnohjaaja (STOry) ohjaukset, koulutukset

Mika Arramies

MtpLH, PAT, sosiaaliohjaaja, työnohjaaja (STOry), ohjaustyö, koulutukset, hallinto

Yhteystiedot, Fuengirolan toimipiste

SWP/ c/o Avominne clinics
Calle Maestra Ángeles Azpiazu 14,
29640 Fuengirola