Costa del Sol – Avohoitoa Espanjan auringossa

Avominne aloitti syyskuussa 2021 Aurinkorannikolla Fuengirolassa Smart Work Plazan kanssa yhteistyön heidän Business- ja Co-Working tiloissaan. Olemme nyt osa heidän kansainvälistä etä- ja toimistotyöyhteisöä ja hoidamme tulevaisuudessa omat toimisto-, palaveri-, koulutusasiat sekä avohoidot (iltaisin) yksityisesti omassa huoneessamme tai esim. tilojen kokoushuoneessa. Avominnen tiloihin sisäänkäynti on Fuengirolan Appelsiinipuiston puolelta.

SmartWorkPlaza tilojen lisäksi Avominnellä on käytössä upea Villa majoituksessa tai omasta kodista/ majoituksesta käsin päivisin käytäville hoidoille. Hoitoon voi ja on erittäin hyvä tulla myös esim. Suomesta, mutta sitä voi käydä täällä Aurinkorannikolla, kuten Avominnessä Suomessakin myös omasta kodista tai majoituksesta käsin. Hoidon aikana voi harrastaa vaikka golfia tai mitä muuta tahansa aktiviteettia. Hoitomme on oppimisteoreettinen ja päihteetön.

Avominnen hoito ei ole suljettua laitoshoitoa vaan avohoitoa, jossa eletään mahdollisimman hyvin arkea hoidon aikana. Se on alunperin räätälöity työelämässä oleville ja työn oheen sovitettavaksi. 

Avominnen Villa, hoito majoituksessa 28vrk (+ 11kk)

Avominnen Villassa on mahdollisuus intensiivisempään ma-pe hoitoon (3-4h/ päivä) ja hoidon aikaiseen majoitukseen 28 vrk ajan. Hoidossa yhdistyy intensiivihoidon hyvät puolet eli turvallinen toipumista tukeva ympäristö avohoidon hyviin puoliin eli arjen elämiseen mahdollisimman hyvin hoidon aikana.

Villassa majoituksessa käytävän hoidon sisältö
    • 28 vrk/ 4 vkon perushoitojakso n. 80 tuntia ammatillista ohjausta
    • Ohjaustunteja ma-pe, 3-5h/pvä
    • Läheispäivä (etä/ lähi) n. 2-5 h
Jatkohoito

Jatkohoito kerran viikossa n. 11 kk:n ajan perushoidon käyneiden vertaisryhmässä (tai muussa vertaisryhmässä, jos Avominnen ryhmiin ei ole mahdollista päästä).

Huom! Majoitus ei sisällä aterioita.

Ilmoita tuloaikasi Suomesta. Pyrimme noutamaan sinut kentältä.

Mahdollisen keskeytyksen sattuessa perushoitojaksolla, laskutamme vain annetuista terapiatunneista 55€/h ja  mahdollisesta majoituksesta riippuen huoneesta, missä on ollut majoittuneena.

Avominne Villan hoitojaksojen huoneet ja hinnoittelu

Kahden hengen huone

Huoneessa on 2 kpl 1 henkilön sänkyjä.

 

Hinta: 5 400 eur/ 28 vrk

Hinta sis. hoito majoituksessa 28vrk (+ jatkohoito 11kk)

Makuuhuone leveällä sängyllä

Huone on varustettu yhdellä (1) leveällä sängyllä (Queen size).

 

Hinta: 6 500 eur/ 28 vrk

Hinta sis. hoito majoituksessa 28vrk (+ jatkohoito 11kk)

1 mh, kph + wc

Makuuhuone on varustettu leveällä (queen size) sängyllä. Tämän makuuhuoneen yhteydessä on oma henkilökohtainen kph + wc.

Hinta: 7 500 eur/ 28 vrk

Hinta sis. hoito majoituksessa 28vrk (+ jatkohoito 11kk)

Sviitti

Avominne Villan 3. krs sijaitsee sviitti, joka on varusteltu king size -pedillä. Sviittiin kuuluu oma kylpyhuone + wc sekä terassi.

Hinta: 9 500 eur/ 28vrk

Hinta sis. hoito majoituksessa 28vrk (+ jatkohoito 11kk)

Pandemian aikainen info Avominne Villaan saapuvalle

Korona on erittäin hyvin hoidossa täällä Andalusian alueella. Paikallisten rokotevastaisuus on vain 0,9%, kun se maailmanlaajuisesti on yleisesti reilu 20%. Paikalliset ja muutkin noudattavat täällä ohjeistuksia, jotta saisimme tämän taudin huiput ja vaarallisuuden aisoihin ja nyt sen suhteen näyttää todella hyvälle.

Me kannamme Avominnessä yhteisestä turvallisuudesta kortemme kekoon ja sen takia edellytämme ”koronapassia” eli joko rokotustodistuksia tai taudin sairastamisen kautta tullutta immuniteetia ja todistusta ehtona Villaan pääsylle.

Rokotetodistukset ja turvaohjeet ovat käytössä jo muutenkin maiden välisissä kulussa. Huomioitavaa on, että täällä Aurinkorannikolla pääset olemaan syksystä kevääseen paljon enemmän ulkotiloissa kuin Suomessa ja sekin on yksi hyvä peruste tulla tänne hoitoon myös Suomesta.

Päihde- ja peliriippuvuuden avohoito 4vkoa (+11kk)  Avominne Villassa

Avohoitoa omasta kodista tai majoituksesta käsin käytynä, yhteensä n. 80 tuntia ammatillista ohjausta.

Kesto: 4 viikkoa

Päivät: maanantai-perjantai, n. 4h/ päivä (klo 10-14)

Jatkohoito

Jatkohoito kerran viikossa n. 11 kk:n ajan perushoidon käyneiden vertaisryhmässä (tai muussa vertaisryhmässä, jos Avominnen ryhmiin ei ole mahdollista päästä).

11 kk:n jatkohoidot sisältyvät hintaan.

Hoidon hinta: 4350 eur

Mahdollisen keskeytyksen sattuessa perushoitojaksolla, laskutamme vain annetuista terapiatunneista 55€/h ja  mahdollisesta majoituksesta riippuen huoneesta, missä on ollut majoittuneena. 

 

Fuengirolan toimipiste

Osoite:

SWP/ c/o Avominne clinics
Calle Maestra Ángeles Azpiazu 14,
29640 Fuengirola

Toimipisteessä tarjoamme mahdollisuutta yksilöohjaukseen sekä pienryhmässä avohoitoa iltaisin. Lisätiedot ja hoitohinnaston saa näkyviin avaamalla alla olevat valikot.

Yksilöohjaus (Fuengirolan toimipiste)

Tiedustele yksilöohjauksen mahdollisuudesta erikseen.

20 tuntia ammatillista ohjausta (+ 11kk jatkohoito).

Hinta: 2200 eur (Alv 0%)

Mahdollisen keskeytyksen sattuessa perushoitojaksolla laskutamme vain annetuista ohjaustunneista 110€/h.

Pienryhmässä avohoito iltaisin (Fuengirolan toimipiste)

Hoitojakso 5-6 vkoa (yhteensä n. 55h  ammatillista ohjausta)

Illat: Maanantai, keskiviikko, perjantai n. klo 17-20
Kesto: n. 3h/ ilta 
Läheispäivä: (etä/ lähi) n. 2-5 h

Jatkohoito kerran viikossa n. 10,5 kk:n ajan perushoidon käyneiden vertaisryhmässä tai muussa vertaisryhmässä, jos Avominnen jatkohoitoryhmään ei ole mahdollista päästä.

Hinta: 3400€ (Alv 0%)

Hoitotoimintamme on avl 130a:n mukaista alv:tonta palvelua. Mahdollisen keskeytyksen sattuessa avohoidon perushoitojaksolla, laskutamme vain annetuista terapiatunneista 55€/h.

Laskutusperusteena on perushoitojakso ja sen sisältämä ammatillinen ohjaus sekä mahdollinen majoitus.

Kaikkien hoitojemme laskutusperusteena on perushoitojakso ja sen sisältämä ammatillinen ohjaus ja mahdollinen majoitus. Jatkohoito sisältyy molempien hoitomuotojemme (avo- ja majoituksessa käytävä hoito) perushoitojakson hintaan. Alle 100 euron laskuista perimme 7 euron laskutuslisän.

Kotimaan toimipisteet ja hinnastot

Yhteystiedot, Fuengirolan toimipiste

SWP/ c/o Avominne clinics
Calle Maestra Ángeles Azpiazu 14,
29640 Fuengirola

ESPANJA Avominnen toimiston vastaava

Ota yhteyttä

puh. +358 44 256 3400

email: mika.arramies@avominne.fi

Mika Arramies

Tiedustelut, varaukset, noudot kentältä