Oulu

Oulun Avominnessä voit käydä Minnesota-mallista päihde- ja peliriippuvuuden Avominne-hoitoa  3-5 kertaa viikossa 4-5 viikon ajan.

Intensiivisen perusjakson jälkeen alkaa 11 kk kestävä jatkohoito kertaviikkoisin käynnein. Jatkohoidossa voi käydä Oulun lisäksi muissakin Avominnen toimipisteissä tai etänä, jos välimatkaa jatkohoitopaikkaan on liikaa. Jatkohoito kuuluu perushoidon hintaan.

Tutustu Avominnen kaikkiin Päihdehoito-ohjelmiin ja hintoihin sekä Läheishoitoon. Maksaessasi Terveystilillä, saat hoitomaksulle jopa vuoden korotonta maksuaikaa. Luottopäätöksen saat helposti ja nopeasti.

Avominne Oulu ja valtakunnallinen puh. 045 344 9500 (ma-su klo 10-21).

Avominnen hoito-ohjelmia on jokaiseen tarpeeseen työelämään räätälöidyistä avohoito-ohjelmasta Riihimäen Minnesota-malliseen 28vrk:n intensiivisempään hoitoon. Riihimäen Avominne on ns. puolimatkan talo eli se ei ole suljettu laitoshoito, siellä ei oteta kännyköitä pois ja kaikki ohjauksien ulkopuolinen aika on omaa aikaa. Riihimäen Avominnen 420 m2:n tilat sijaitsevat suoraan juna-asemaa vastapäätä radan toisella puolelle. Hoidossa majoittuvilla jokaisella on oma huone. Pitkien välimatkojen ja hankalien aikataulujen varalle meillä on yksilö-etäohjaus hoito-ohjelma. Perushoitojakson jälkeisen 11kk:n kertaviikkoisen jatkohoidon voi käydä joko etänä tai jossain Avominnen kuudesta toimipisteestä. Pitkät etäisyydet hoitoon eivät ole siis ongelma.

Avominnen henkilökunnalla on Valviran hyväksymät ammattipätevyydet ja vertaistuki on meillä aina integroituna ammatilliseen ohjaukseen. Avominne klinikat on AVI-rekisteröity sote-palveluntuottaja, jonne myös hyvinvointialueilta voidaan ohjata maksusitoumuksilla hoitoon.

Henkilökunta

Mika Arramies

Mika Arramies

Tj, MtpLH, PAT, sosiaaliohj, työnohjaaja (STOry), koulutus, asiantuntija, Avominne-konsepti

Jari Myllyniemi

Jari Myllyniemi

LL, vastaava lääkäri

Marko Jantunen

Marko Jantunen

LN, MPAT, asiakkuuspäällikkö, työelämäkoulutukset, ohjaukset, luennot, tukihenkilöpalvelu

Tiina Suvala-Lappalainen

Tiina Suvala-Lappalainen

MtpLH, päihde- ja peliriippuvuusohjaaja

Marjo Pellinen

Marjo Pellinen

Psykiatri, yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri

Jari Myllyniemi

Jari Myllyniemi

LL, vastaava lääkäri

Hanna Herno

Hanna Herno

Psykologi

Osoite

Isokatu 28 A 15

90100 Oulu

Majoitus: Rommakkokatu 6 B 15

 

Oulun toimipiste