Riihimäki

Riihimäen toimipisteessä voit käydä intensiivisen 28 vrk:n (+11kk) Minnesota-mallisen päihderiippuvuuden ja/ tai peliriippuvuuden Avominne-hoidon. Riihimäen 28 vrk:n hoidon käyvät majoittuvat tiloissamme omiin huoneisiin, kännyköitä ei oteta pois ja hoidon ulkopuolinen aika on ihmisen omaa aikaa. Riihimäen Avominne-hoidon voi käydä myös omasta kodista käsin (ohjaukset päivisin). Avominnen perushoitojakson jälkeisen kertaviikkoisen 11kk:n jatkohoidon voit käydä joko etä-jatkohoitoryhmässä tai missä tahansa Avominnen kuudesta toimipisteestä. Etäisyydet eivät ole siis esteenä koko vuoden hoidon käymiselle.

Riihimäen 28:vrk:n Avominne-hoidon hinta on noin 1500 euroa edullisempi kuin vastaava Minnesota-mallinen suljettu laitoshoito. Maksaessasi Terveystilillä, saat hoitomaksulle jopa vuoden korotonta maksuaikaa. Luottopäätöksen saat helposti ja nopeasti.

Riihimäen Avominnen 450 m2:n tilat sijaitsevat suoraan juna-asemaa vastapäätä, radan toisella puolella, joten kulku sinne on erittäin helppoa mistä päin Suomea tahansa.

Avominnen henkilökunnalla on Valviran hyväksymät ammattipätevyydet ja vertaistuki on meillä integroituna ammatilliseen ohjaukseen. Avominne klinikat on AVI-rekisteröity sote-palveluntuottaja, jonne myös hyvinvointialueilta voidaan ohjata maksusitoumuksilla hoitoon.

Tutustu Päihde- ja peliriippuvuus hoito-ohjelmiin ja hintoihin sekä Läheishoitoihin.

Kun haluat kysyä Avominne-hoidosta lisää tai ilmoittautua hoitoon voit soittaa Avominnen valtakunnalliseen ohjauspuhelimeen (ma-su klo 10-21) niin kartoitamme tilanteesi ja/ tai teemme ohjauksen tarpeen mukaiseen hoitoon.

Henkilökunta

Tuula Kiiskinen

Tuula Kiiskinen

MtpLH, PAT, Riihimäen toimipisteen vast.ohj. Päihde-, peliriippuvuus ja läheishoito

Mika Arramies

Mika Arramies

Tj, MtpLH, PAT, sosiaaliohj, työnohjaaja (STOry), koulutus, asiantuntija, Avominne-konsepti

Hannele Kejonen

Hannele Kejonen

Psyk.sh, 12 askeleen läheis- ja päihdeohjaaja/ nuorten yksilöohjaukset

Tuija Pekkala

Tuija Pekkala

LH, MPAT 12 askeleen peliriippuvuus- ja päihdeohjaaja

Jari Myllyniemi

Jari Myllyniemi

LL, vastaava lääkäri

Marko Jantunen

Marko Jantunen

MtpLH, MPAT, LPT, asiakkuuspäällikkö, työelämäkoulutukset, ohjaukset, luennot, tukihenkilöpalvelu

Avominne konsultaatiopalvelut

Marjo Pellinen

Marjo Pellinen

Psykiatri, yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri

Jari Myllyniemi

Jari Myllyniemi

LL, vastaava lääkäri

Hanna Herno

Hanna Herno

Psykologi

Osoite

Venuksenkuja 2 A 35 (1. krs.)
11130 Riihimäki

 

Toimipiste sijaitsee suoraan juna-asemaa vastapäätä radan toisella puolella! 

Toimipisteelle pääset suoraan myös kävellen juna-aseman alikulkutunnelin kautta. Talo on ensimmäinen kerrostalo oikealla (7 kerroksinen), kun alikulkutunnelista on tultu ulos.

Riihimäen toimipiste