Avominne klinikat – Luotettava päihdehoidon tarjoaja

Avominne klinikat on arvostettu päihdehoidon tarjoaja Suomessa. Meillä on vankka kokemus päihde- ja peliriippuvaisten hoitamisesta sekä heidän läheistensä tukemisesta. Avominne-klinikoillamme tarjoamme tehokasta Avominne-hoitoa, joka perustuu tunnettujen päihdehoitoalan ammattilaisten kehittämään 12 askeleen ohjelmaan.

Ymmärrämme päihdehoidon moninaisuuden ja tarjoamme laaja-alaisia palveluita riippuvuuksien voittamiseksi. Olemme erityisen ylpeitä työmme tuloksellisuudesta ja siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme palaamaan terveeseen elämään. Tavoitteenamme on palauttaa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen toivo, onnellisuus ja tasapaino.

12 askeleen ohjelma – Voimavara matkalla toipumiseen

12 askeleen ohjelma on maailmanlaajuisesti tunnettu ja hyväksi todettu päihdehoidon menetelmä. Se tarjoaa asiakkaillemme konkreettisia työkaluja, joiden avulla he voivat muuttaa elämäänsä ja löytää uuden suunnan. Ohjelman perustana on itseapu- ja vertaistuki, mikä auttaa päihde- ja peliriippuvaista löytämään tarvitsemansa tuen ja ymmärryksen.

12 askeleen ohjelma perustuu ajatukseen, että päihde- tai peliriippuvuus on sairaus, johon vaikuttavat sekä fyysiset että henkiset tekijät. Ohjelman tavoitteena on auttaa asiakasta hyväksymään tämä sairaus ja löytämään sisäinen motivaatio muutokseen. Sen lisäksi ohjelmaa noudattavat sitoutuvat toimimaan läheisessä yhteistyössä muiden saman tilanteen kokeneiden kanssa.

12 askeleen ohjelman avulla asiakkaamme käyvät läpi vaiheittain erilaisia teemoja, kuten oman elämän arvioiminen, anteeksiantaminen sekä yhteyden luominen korkeampaan voimaan. Ohjelman tavoitteena on auttaa asiakasta luomaan uusi elämäntapa, jossa päihteet tai peliriippuvuus eivät enää hallitse elämää. Se tarjoaa myös keinoja jatkaa toipumista ja ylläpitää saavutettua muutosta pitkällä aikavälillä.

Jokainen 12 askeleen ohjelmaan osallistuva asiakas saa henkilökohtaista ohjausta ja tukea Avominne-klinikan koulutetuilta ammattilaisilta. Hoitojaksojen pituus vaihtelee yksilöllisesti, sillä tavoitteemme on tarjota juuri oikeanlainen tuki ja hoito jokaiselle asiakkaallemme.

Ota yhteyttä Avominne klinikoihimme, jos tarvitset apua päihde- tai peliriippuvuuden voittamiseen. Olemme täällä sinua varten ja autamme mielellämme matkalla kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää.