Hyväntekeväisyysottelussa mm. Patrik Laine, Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi, Mikael Granlund, Jari Kurri, Esa Tikkanen, Jere Lehtinen, Reijo Ruotsalainen, Veli-Pekka Ketola, Jyrki Lumme, Teppo Numminen…

Oulussa järjestetään 11.8.2017 huikea hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtuman järjestävät Liiga Alumni, Kärppä Alumni sekä muu Kärppäyhteisö yhteisvoimin. Tapahtuman tuotto menee täysimääräisesti hyväntekeväisyyteen ja se on samalla myös eräänlainen lähtölaukaus SM-liigan Alumnin ja Avominne päihdeklinikoiden yhteistyössä aloittamalle hoitoonohjausjärjestelmälle. Merkittävällä uudistuksella pyritään auttamaan päihdeongelmista kärsiviä jääkiekkoilijoita. Huomattava summa hyväntekeväisyystapahtuman tuotosta menee kriisirahaston perustamiseen. 1.6.2017 lippuja oli myyty ennakkoon jo 2000 kpl, joten Raksilan halli täyttynee ehkä jopa ennakkoon.

 

 

24.5.2017 Tiedote:

Oulussa järjestetään 11.8.2017 huikea hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtuman järjestävät Liiga Alumi, Kärppä Alumni sekä muu Kärppäyhteisö yhteisvoimin. Tapahtuman tuotto menee täysimääräisesti hyväntekeväisyyteen (lisätietoja lehdistötiedotteesta).

 

 

Päivän päätapahtuma on Kärppä Alumnin ja Liiga Alumnin välinen jääkiekkopeli, joka alkaa Raksilan Energia Areenassa 11.8.2017 klo 18.30. Kärppien paidassa nähdään mm. Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi, Markus Nutivaara, Ville Pokka, Reijo Ruotsalainen, Joni Pitkänen ja Janne Niinimaa. Liiga Alumnin pelipaidassa viilettävät mm. Patrik Laine, Mikael Granlund, Aleksi Saarela, Jari Kurri, Esa Tikkanen, Jere Lehtinen, Teppo Numminen, Jyrki Lumme ja Veli-Pekka Ketola. Peliin osallistuu myös monia muita nykyisiä sekä jo lopettaneita kiekkolegendoja.

 

 

Ennen peliä pidetään Energia Areenan Ravintola Roudassa johtamis-/työyhteisöseminaari klo 14.00 alkaen. Alla tilaisuuden tarkempi ohjelma:

Seminaarikahvit klo 13.30

Seminaari alkaa klo 14.00

 

 

Puhujina Lauri Marjamäki, päävalmentaja Suomen jääkiekkomaajoukkue (Ajattelevista yksilöistä voittavaksi tiimiksi), Anna-Maija Pietilä, professori Itä-Suomen yliopisto (Johtamisen etiikka muuttuvassa maailmassa), Mika Arramies, toiminnanjohtaja Avominne klinikat (Päihderiippuvuus työyhteisössä; työkaluja sairauden tunnistamiseen sekä ymmärtämiseen) ja Marko Jantunen, entinen ammattikiekkoilija (Kokemuskertomus, miten päihderiippuvuus oirehti työyhteisössä).
Pre Game alkaa klo 17.15 Energia Areenan PROJOB klubilla. Pelin jälkeen on iltatilaisuus, jossa huutokaupataan mm. pelissä käytettyjä pelipaitoja.

 

 

Tapahtumaan myydään normaaleja lippuja Ticketmasterin kautta.

 

 

Kärppä Alumnin kautta saa ostettua VIP-lippuja (Pekka Arbelius 0405550500 tai pekka.arbelius3@gmail.com). Niitä on kolmenlaisia: Paras paketti sisältää seminaarin, Pre Game –tapahtuman, ottelun sekä iltatilaisuuden. Ennen peliä on ruokailu seisovasta pöydästä PROJOB klubilla. Pakettiin sisältyy myös pöytäpaikka ennen ottelua, sen aikana sekä iltatilaisuudenkin ajan. Katsomopaikka on Areena-istuimella. Paketin hinta on 100 euroa. Jos haluat osallistua vain seminaariin sekä peliin, niin paketin hinta on 60 euroa. Pre Game –tapahtuma, peli sekä iltatilaisuus on myös 60 euroa.

IS 11.5.2017: Nähdäänkö Patrik Laine ja Teemu Selänne samassa joukkueessa? Otteluun tulossa iso liuta huippunimiä
IS 11.5.2017 Totuus kiekkoilijoiden päihdeongelmista on asiantuntijan mukaan karu – ”Pillerit ja kokaiini syrjäyttäneet alkoholin”