Miss Suomi Viivi Altonen haastatteli Helsingin Avominne klinikan Marja Kanua. Upeat naiset upealla asialla ♥

Toisena naisjohtajana esittelen teille Marja Kanun, joka toimii Helsingin Avominnen klinikanjohtajana. Pääsin haastattelemaan Marjaa hyväntekeväisyyskampanjan ohessa ja keskustelimme yrityksen arvoista sekä myös Marjan omista henkilökohtaisista arvoista ja siitä, miten riippuvuudet yleensä iskee pahemmin naisiin.

Minulle oli tärkeää koko kampanjan ajan, että haastattelevani naiset ovat aidosti kiinnostuneita tasa-arvosta ja se olikin yksi kriteeri, minkä perusteella naiset valitsin. Kiitos Marja yhteistyöstä sekä aidosta lämmöstä ja kiinnostuksesta tasa-arvoa kohtaan?

Lähde: SheCan-fi Facebook

Toisena naisjohtajana esittelen teille Marja Kanun, joka toimii Helsingin Avominnen klinikanjohtajana. Pääsin haastattelemaan Marjaa hyväntekeväisyyskampanjan ohessa ja keskustelimme yrityksen arvoista sekä myös Marjan omista henkilökohtaisista arvoista ja siitä, miten riippuvuudet yleensä iskee pahemmin naisiin.Minulle oli tärkeää koko kampanjan ajan, että haastattelevani naiset ovat aidosti kiinnostuneita tasa-arvosta ja se olikin yksi kriteeri, minkä perusteella naiset valitsin. Kiitos Marja yhteistyöstä sekä aidosta lämmöstä ja kiinnostuksesta tasa-arvoa kohtaan?#shecan #avominne #unwomen #misssuomi

Posted by SheCan-fi on Wednesday, 26 August 2020