Avominne Klinikoiden päihde- ja peliriippuvuusohjaaja Tuija Pekkala on vieraillut Mielitekoja podcastissa sekä ollut  haastateltavana Anna-lehdessä rahapeliriippuvuudesta.

Anna

Tuija, 32, ajautui pikavippikierteeseen peliongelmansa vuoksi: ”Olin vähällä menettää lapsen huoltajuuden pelaamisen takia”

Nettipokerin pelaaminen oli Tuija Pekkalalle, 32, aluksi hauska ajanviete. Harmittomasta huvista tuli kuitenkin riippuvuus, joka johti valehteluun, velkaantumiseen – ja melkein tyttären huoltajuuden menettämiseen.

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän linkin takaa: Anna.fi

Tuija Pekkala

Tuija Pekkala

LH, MPAT 12 askeleen peliriippuvuus- ja päihdeohjaaja

Mielitekoja podcast

jakso #16

Ajatuksia auttamisesta ja avun hakemisesta.

Rahapeliriippuvuus

Mielitekoja podcastin 16. jaksossa keskustellaan Tuijan kanssa siitä, koska apua tulisi hakea, ja mitä avun hakeminen ihmismieleltä vaatii. Tuija kertoo meille myös omasta työstään Avominnen päihde- ja peliriippuvuusohjaajana, sekä Avominnen kuntoutusprosessista. Keskustellaan myös siitä että riippuvuussairaudet eivät ole yksilösairauksia, vaan riippuvuus sairastuttaa aina myös läheiset. Riittääkö halu ja motivaatio aina riippuvuudesta irtautumiseen? Mitä on henkinen raittius? Tämä ja paljon muuta, ota ja kuuntele!