Hyvää Uutta Vuotta ??

Happy New Year ??

Feliz Año Nuevo ??

Eletään taas sitä aikaa vuodesta, jolloin lupauksia tehdään niin itselle kuin läheisillekin myös päihteiden käytön tai rahapelaamisen suhteen. 

– Maanantaina se alkaa. Nyt kaikki muuttuu. Vuosi 2023 on erilainen!

Tosiaankin. Uusi elämä voi alkaa TÄNÄÄN, Avominne-hoidossa, ammattilaisten ohjauksessa, joilla on sote-ammattipätevyyksien lisäksi myös omakohtainen toipumiskokemus. Me tiedämme teoriatiedon, käytännön ja tunteen tasolla, miten ihminen ohjataan riippuvuussairaudesta toipumiseen ja uuteen hyvään elämänlaatuun ? 

Kotisivuiltamme voit lukea hoitotuloksistamme ja kokemuksia hoidostamme ja katsoa vaikka digiluennon riippuvuussairaudesta.

Avominne-hoito
Avominne-hoito on vaikuttavaa ja ihmiset tykkäävät käydä sitä.

Avominne-hoito (vuodesta 2005-) on alunperin räätälöity työelämässä oleville päihde-ja peliriippuvaisille, mutta hoidon eri toteutustavoilla saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen ikään, riippuvuutta aiheuttavaan aineeseen tai pelaamiseen katsomatta. 

Avominne-hoitoa on saatavilla 28vrk:n intensiivihoitona, ilta-avohoitona päivätyöläisille, ryhmä-, yksilö- ja etäohjauksena (etäohjauksia myös läheisille). 

Seitsemän #Avominne klinikkaa ja niiden ammattilaiset palvelevat teitä: Helsinki – Riihimäki – Lahti – Tampere – Kokkola – Oulu – Fuengirola ????

Ole rohkeasti yhteydessä hoitoon ja koulutuksiin liittyvissä asioissa p. 045 3449500.