Helsingin, Riihimäen, Lahden, Tampereen, Kokkolan, Oulun ja Espanjan Costa del Solin Avominne klinikoilla on erilaisia tapoja käydä avohoitoa. Helsingin ja Tampereen Avominnen ilta-avohoidot mahdollistavat päivätyössä käynnin. Oulussa pyritään räätälöimään avohoito töiden mukaan. Riihimäen Avominnessä voi käydä taas Minnesota-mallisen 28 vrk:n hoito-ohjelman majoittuen tiloissamme. Etäohjaukset toimivat taas silloin, kun riippuvuussairaus ei ole edennyt liian pitkälle tai fyysinen hoidossa käyminen ei onnistu vaikkapa välimatkojen ja/ tai aikataulujen takia. Aineiden ja lääkkeiden alasajoihin, kovempiin henkisiin ja fyysisiin vieroitusoireisiin, sosiaalisen ympäristön rauhoittamisen tarpeeseen tai kovempiin rahapelaamisen tuottamiin ongelmiin suosittelemme aina suoraan Riihimäen 28vrk:n turvallista hoitoa ja ympäristöä.

Yleinen käsitys siitä, että päihde- tai peliriippuvaisen pitää olla motivoitunut hoitoon pitää vain osin paikkansa. Sairauteen kuuluvan kieltämisen avaamiseen saattaa jo digi-infoluento vaikuttaa siten, että ulkoiset syyt hoidon aloittamiseen muuttuvat sisäiseksi motivaatioksi. Riippuvainen saattaa havahtua, että hänellä voisi sittenkin olla jotain ongelmia päihteiden tai pelaamisen kanssa. Yleensä hoitomotivaatio muuttuu sisäiseksi viimeistään, kun hyvän hoidon kynnys ylitetään.

Riihimäen Avominne-hoito 28vrk +11kk

Riihimäen yksikössämme on mahdollisuus intensiivisempään ma-pe avohoitoon ja hoidon aikaiseen majoitukseen 28 vrk ajan. Hoidossa yhdistyy laitoshoidon hyvät puolet eli turvallinen ympäristö avohoidon hyviin puoliin eli arjen elämiseen rinnan hoidon kanssa. Riihimäellä jokaisella on oma huone ja ohjauksien ulkopuolinen aika ns. omaa aikaa. Riihimäen hoito ei ole suljettu laitoshoito, joten emme ota esim. kännyköitä tms. arkeen liittyviä tavaroita hoitoon tulijoilta pois.

Myös Riihimäellä voi käydä 4-5 viikon perushoitojakson omasta kodista käsin. Hoito tapahtuu päiväaikaan, yleensä klo 10-14 välissä.

Etäohjaukset

Etäohjauksessa ei olla aikaan eikä paikkaan sidottuja, ei ohjattava eikä ohjaaja. Toimintatapa on hyvin sovitettavissa kiireiseenkin työ- ja perhe-elämän arkeen. Matka kokeneen ohjaajan johdolla kohti jokapäiväistä ”puhdasta” elämää toimii tällä ekologisella tavalla erittäin sujuvasti ja mutkattomasti. Tämä on nykyihmiselle, joka on tottunut  jatkuviin teams-palavereihin, oivallinen tapa kohdata omat kehitettävät asiat turvallisessa ympäristössä tehokkaasti, mutta silti inhimillisessä kohtaamisessa yhdessä osaavan ohjaajan kanssa.
Päivä kerrallaan hyvä tulee. ”

Etäohjattu A.

Katso täältä kaikki Avominne hoitovaihtoehdot ja niiden hinnat ja ole yhteydessä 045 344 9500.

Tutustu: Terveystilin kautta vuosi korotonta maksuaikaa hoidolle

Avominne klinikoilla on erittäin hyvä mahdollisuus saada hoitorahalle vastetta.