Avominne-hoito päihderiippuvuudesta selviytymisessä

Päihderiippuvuus on vakava terveysongelma ja sairaus, joka vaikuttaa ihmisten elämään monin eri tavoin. Kun päihderiippuvuus on otettu huomioon ja halutaan päästä siitä eroon, on tärkeää valita oikea hoitomuoto. Avominne-hoitoon tulleet kokemukset ja tulokset ovat rohkaisevia korkean onnistumisprosentin ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta. Avominne-hoito auttoi minua päihderiippuvuudesta selviytymisessä ja tällä hetkellä voin rehellisesti sanoa, että Avominne-klinikat ovat auttaneet minua muuttamaan elämääni.

Avominne-klinikoiden tarjoama apu päihde- ja peliriippuvaisten sekä läheisten tarpeisiin

Avominne klinikat tarjoavat laajan valikoiman hoitopalveluita päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Avominne-hoito on kehittynyt ja tuloksekas hoitomuoto, joka perustuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja tiiviiseen tukiverkostoon. Avominne-hoidolla on useita klinikkoja eri puolilla Suomea, joten apua on saatavilla monella alueella. Valikoimassamme on myös työelämän koulutuksia, työnohjausta ja -valmennusta sekä työhyvinvointipalveluja, joiden avulla pyrimme tukemaan päihde- ja peliriippuvaisia myös heidän työelämässään.

Korkea onnistumisprosentti ja ammattitaitoinen henkilökunta

Yksi Avominne-klinikoiden vahvuuksista on korkea onnistumisprosentti. Henkilökuntamme on koulutettu ja kokenut päihde- ja peliriippuvuuden hoitamisessa. Moniammatillinen tiimimme ymmärtää riippuvuuden moniulotteisuuden ja pystyy tarjoamaan yksilöllistä hoitoa jokaiselle asiakkaalle. Olen itse kokenut, että tämä yksilöllinen lähestymistapa on erittäin tärkeä päihderiippuvuudesta toipumisessa. Ammattitaitoinen henkilökunta on luonut turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on ollut helppo avautua omista ongelmista ja saada tarvitsemaani tukea.

Avominne-hoidon hyödyt omassa elämässäni

Avominne-hoito on auttanut minua päihderiippuvuudesta selviytymisessä monin eri tavoin. Olen oppinut tunnistamaan omat vahvuuteni ja heikkouteni sekä saanut työkaluja käsitellä vaikeita tilanteita ilman päihteitä ja peliriippuvuutta. Hoitoprosessin aikana olen saanut tukea ja ohjausta elämäntapamuutokseen, henkilökohtaiseen kehitykseen ja tulevaisuuden suunnitteluun. Avominne-hoito on antanut minulle uudenlaisen toivon ja uskon tulevaisuuteen, ja olen tällä hetkellä onnellinen ja terve päihderiippuvuudestani selviytyneenä ihmisenä.

Johtopäätös: Avominne-klinikat päihderiippuvuuden hoidossa

Avominne-hoito on osoittautunut erittäin tuloksekkaiden hoitomuotojen joukkoon päihderiippuvuudessa. Monipuolisen palveluvalikoiman, korkean onnistumisprosentin ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta Avominne-klinikat kykenevät tarjoamaan yksilöllistä ja tehokasta hoitoa päihde- ja peliriippuvaisille sekä heidän läheisilleen. Henkilökohtaisena kokemuksena voin vilpittömästi suositella Avominne-klinikoita kaikille, jotka haluavat selviytyä päihderiippuvuudesta ja muuttaa elämäänsä positiiviseen suuntaan. Lue täältä Avominne-hoidosta tehdyistä tutkimuksista ja kyselyistä ja lue mitä Avominnen käyneet potilaat sekä heidän läheisensä pitää tärkeänä riippuvuussairauksista toipumisessa.

Olemme AVI-rekisteröity ammatillinen sote-palveluntuottaja ja siksi meille on mahdollista ohjata hoitoon aina myös hyvinvointialueelta maksusitoumuksella, mutta sote-uudistuksen jälkeen hyviin hoitoihin ohjaaminen tuntuu olevan hyvinvointialueilla heikkoa. Kannattaakin varautua maksamaan hoito itse, läheisen tai esim. työnantajan maksamana tai lainaamana hoitorahana.

Katso täältä kaikki Avominne hoitovaihtoehdot ja niiden hinnat ja ole yhteydessä 045 344 9500.

Tutustu: Terveystilin kautta vuosi korotonta maksuaikaa hoidolle

Avominne klinikoilla on erittäin hyvä mahdollisuus saada hoitorahalle vastetta.