Avominne klinikat tarjoaa tehokasta päihderiippuvuuden hoitoa

Avominne klinikat on johtava päihde- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yritys Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta hoitoa, jonka avulla he voivat voittaa riippuvuutensa ja palata takaisin terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Olemme toimineet alalla jo vuosien ajan ja saaneet aikaan huomattavia tuloksia asiakkaidemme hyväksi.

Päihderiippuvuuden hoito kaupunkiympäristössä tarjoaa monipuolisia palveluita

Kaupunkiympäristössä toimivalla Riihimäen Avominne-klinikalla on erinomaiset mahdollisuudet tarjota monipuolisia palveluita päihderiippuvuuden hoidon ohella. Asiakkaamme voivat hyödyntää kaupungin monipuolista terveydenhuoltojärjestelmää, joka mahdollistaa nopean lääkäriin tai terapeuttiin pääsyn. Kaupunkiympäristössä 28 vrk:n hoidon yhteydessä asuminen onnistuu Riihimäen Avominneklinikoilla, joka sijaitsee suoraan juna-asemaa vastapäätä.

Valitse päihderiippuvuuden hoito Avominne klinikoilla

Etäohjauksessa ei olla aikaan eikä paikkaan sidottuja, ei ohjattava eikä ohjaaja. Toimintatapa on hyvin sovitettavissa kiireiseenkin työ- ja perhe-elämän arkeen. Matka kokeneen ohjaajan johdolla kohti jokapäiväistä ”puhdasta” elämää toimii tällä ekologisella tavalla erittäin sujuvasti ja mutkattomasti. Tämä on nykyihmiselle, joka on tottunut  jatkuviin teams-palavereihin, oivallinen tapa kohdata omat kehitettävät asiat turvallisessa ympäristössä tehokkaasti, mutta silti inhimillisessä kohtaamisessa yhdessä osaavan ohjaajan kanssa.
Päivä kerrallaan hyvä tulee. ”

Etäohjattu A.

Avohoito kotoa käsin

Helsingin, Riihimäen, Lahden, Tampereen, Kokkolan, Oulun  ja Espanjan Costa del Solin hoito-ohjelma omasta kodista hoidossa kävijöille.

Yleinen käsitys siitä, että päihde- tai peliriippuvaisen pitää olla motivoitunut hoitoon pitää vain osin paikkansa. Sairauteen kuuluvan kieltämisen avaamiseen saattaa jo infoluento vaikuttaa siten, että ulkoiset syyt hoidon aloittamiseen muuttuvat sisäiseksi motivaatioksi. Riippuvainen saattaa havahtua, että hänellä voisi sittenkin olla jotain ongelmia päihteiden tai pelaamisen kanssa.

Riihimäen Avominne-hoito 28vrk +11kk

Riihimäen yksikössämme on mahdollisuus intensiivisempään ma-pe avohoitoon ja hoidon aikaiseen majoitukseen 28 vrk ajan. Hoidossa yhdistyy laitoshoidon hyvät puolet eli turvallinen ympäristö avohoidon hyviin puoliin eli arjen elämiseen rinnan hoidon kanssa. Riihimäellä jokaisella on oma huone ja ohjauksien ulkopuolinen aika ns. omaa aikaa. Riihimäen hoito ei ole suljettu laitoshoito, joten emme ota esim. kännyköitä tms. arkeen liittyviä tavaroita hoitoon tulijoilta pois.

Myös Riihimäellä voit käydä perushoitojakson omasta kodista käsin päivällä, kun taas esim. Helsingissä ja Tampereella iltaisin, jolloin päivätyö mahdollistuu hoidon kanssa rinnan.

Katso täältä kaikki Avominne hoitovaihtoehdot ja niiden hinnat ja ole yhteydessä 045 344 9500.