Avominne klinikat hoitavat päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään tuloksekkaalla Avominne-hoidolla. Avominne klinikoita on Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Fuengirolassa. Minnesota-filosofiaan perustuvassa Avominne-hoidossa käydään hoitoa yleisimmin avohoitona omasta kodista käsin. Lahden Avominnen hoito tapahtuu päiväaikaan.

Riihimäen Avominnessä on mahdollista käydä 28 vrk:n Minnesota-mallinen Avominne-hoito majoittuen omaan huoneeseen hoidon ajaksi. Riihimäen Avominne on suoraan juna-asemaa vastapäätä ja siellä kaikki hoidon ohjauksien ulkopuolinen aika on omaa aikaa eli se ei ole suljettu laitoshoito.

Terveystili -korotonta maksuaikaa hoidolle jopa vuosi

Jos hoitoon on tarve ja hoidon maksuasiat mietityttävät, voit käyttää monen sosiaali- ja terveysalan organisaation käyttämää Terveystiliä ja maksaa hoitomaksun pienemmissä erissä. Resurs Bankin Terveystilin avulla sinulla on mahdollisuus saada vuoden korotonta maksuaikaa laskulle. Voit tehdä hakemuksen ja saat luottopäätöksen nopeasti. Hakemuslinkki: https://apponline.resurs.com/form/fi32000

Kartoittaessasi mahdollisen hoitorahoituksen tarvetta ja määrää, löydät hoitojemme hinnat täältä.

Riihimäen ja Oulun intensiivisemmän 28vrk + 11kk hoidon hinta on 5300 euroa

5-6 vkoa, 3 x viikossa + 11kk jatkohoito, iltaisin (Hki ja Tre) tai päivisin (Rmk ja Oulu) käytävän avohoidon hinta on 3500 euroa.

Terveystili- Avominne klinikoilla on erittäin hyvä mahdollisuus saada hoitorahalle vastetta.

Voit soittaa ja kysyä lisää tietoja Avominne valtakunnallisesta ohjaavasta puhelimesta

045 344 9500

Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!p. 045 344 9500