Avominne aloitti syyskuussa 2021 Aurinkorannikolla Fuengirolassa Smart Work Plazan kanssa yhteistyön heidän Business- ja Co-Working tiloissaan. Olemme nyt osa heidän kansainvälistä etä- ja toimistotyöyhteisöä ja hoidamme tulevaisuudessa omat toimisto-, palaveri-, koulutusasiat sekä avohoidot yksityisesti omassa huoneessamme tai esim. tilojen kokoushuoneessa. Avominnen tiloihin sisäänkäynti on Fuengirolan Appelsiinipuiston puolelta ???.

Avominnen avohoitoon voi ja on erittäin hyvä tulla myös esim. Suomesta ja sitä voi käydä täällä Aurinkorannikolla, kuten Avominnessä Suomessakin omasta kodista tai majoituksesta käsin. Jos sinulla ei ole majoitusta hoidon ajaksi valmiina niin ota meihin yhteyttä. Pyrimme järjestämään sinulle haluamasi tasoisen huoneiston tai huoneistohotellimajoituksen täältä ja hakea sinut kentältä saapuessasi tänne.

Avominnen Costa del Solin avohoidossa perushoitojaksolla käydään 3-5 kertaa viikossa eläen samalla mahdollisimman hyvin arkea hoidon kanssa rinnan. Avominne-hoito on alunperin räätälöity työelämässä oleville ja työn oheen sovitettavaksi. Hoidon aikana voi harrastaa vaikka golfia tai mitä muuta tahansa aktiviteettia. Avominne-hoito on oppimisteoreettinen ja täysin päihteetön. Hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen voit tutustua täällä.

Korona on erittäin hyvin hoidossa täällä Andalusian alueella. Paikallisten rokotevastaisuus on vain 0,9%, kun se maailmanlaajuisesti on yleisesti reilu 20%. Paikalliset ja muutkin noudattavat täällä ohjeistuksia, jotta saisimme tämän taudin huiput ja vaarallisuuden aisoihin ja nyt sen suhteen näyttää täällä ja useissa muissakin maissa todella hyvälle.

Rokotetodistukset ja turvaohjeet ovat käytössä jo muutenkin maiden välisissä kulussa. Huomioitavaa on, että täällä Aurinkorannikolla pääset olemaan syksystä kevääseen paljon enemmän ulkotiloissa kuin Suomessa ja sekin on yksi hyvä peruste tulla tänne hoitoon myös Suomesta.

ESPANJAN Costa del Solin hoito-ohjelmat ja hinnat

Avominnen toimisto/ hoitoon tulo- yms. tiedustelut:

Mika Arramies

puh. +358 44 256 3400 / mika.arramies@avominne.fi

SWP/ c/o Avominne clinics

Calle Maestra Ángeles Azpiazu 14, 29640 Fuengirola

Avominne klinikat: Costa del Sol – Helsinki – Riihimäki – Lahti – Tampere – Kokkola – Oulu