Avominne klinikoille AAA-luottoluokitus ainoana toimialalta ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti 2017-2021.

Avominne klinikoille on myönnetty 3.8.2021 AAA-rating ainoana omasta toimialastaan. AAA-luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy ja se perustuu reaaliaikaiseen, 7-portaiseen (AAA-C) Rating Alfa -luokitusjärjestelmään. AAA-luokituksen saa vain kaksi prosenttia kaikista Asiakastiedon luokittelemista yrityksistä.

Avominne sai jo viidettä vuotta peräkkäin Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ja tällöin sertifikaatti myönnetään platinaisena. Platina -erikoissertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat vähintään kolmena vuonna peräkkäin saavuttaneet korkean Rating Alfa-luottokelpoisuusluokituksen AA+ tai AAA; Vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Sertifikaatti myönnetään ennen kaikkea vastuullisen taloudenpidon ansioista.

Kiitos näistä sertifikaateista kuuluu koko henkilöstölle, taustalla auttaville, yhteisten arvojen, eettisen ja tärkeän asian puolesta toimiville, että ihmiset saisivat Suomessa riittävää, hyvää sekä ennen kaikkea vaikuttavaa hoitoa riippuvuussairauksiin. Olemme huippuinnovatiivinen, ketterä, vastuullinen, hyvä, luotettava ja mukavakin yhteistyökumppani ja asiantuntijaorganisaatio, joka ei käy kauppaa omista arvoistaan. Hyvä ja vastuullinen taloudenpito ja liiketoiminnan osaaminen tukee myös yhteiskunnallista työtä, jonka jokainen avominneläinen kokee tärkeäksi. Olemme itse ammatillisten sote-koulutuksiemme lisäksi entisiä päihde-, peli- ja/tai läheisriippuvaisia ja potilasnäkökulmasta kokemusasiantuntijoina myös siinä, miten valitettavan huonosti Suomessa on hyvää hoitoa riippuvuussairauksiin. Tehoton hoito johtaa sairauden etenemiseen, traumojen aiheuttamiseen perheissä, perheen ja ammatin menettämiseen sekä lopulta ennenaikaiseen kuolemaan. Riippuvuussairaus tuhoaa edetessään ihmisen ja häntä ympäröivän elämän. Sairaus on hyvin surullinen ja erittäin vakava. Siksi ja myös omakohtaisten kokemuksiemme takia, ihmisten ja perheiden kuntoon saaminen on meille sydämen asia. Meillä on vankkaa kokemusta sekä näyttöä siitä, että riippuvuussairauksien hoito onnistuu laadukkaasti ja vaikuttavasti tieteeseen perustuvalla tiedolla ja tiukan strukturoiduilla, ammatillisilla Avominne hoito-ohjelmilla.

Perustin vuonna 2005 Avominne Oy:n ”sydänorganisaatioksi”. Holistinen tieto, jonka olin opiskellut vuosina 2001-2005 ja nivonut opiskelemastani tiedosta päihderiippuvuuden holistisen sairauskäsityksen otettiin käyttöön konkreettisessa hoitotyössä, Avominne-hoidossa. Tarkoitukseni oli tuottaa tiedon ja vaikuttavan Avominne-hoidon avulla dataa ja näyttöä yhteiskunnalle, että riippuvuussairauksista voi todellakin toipua hyvillä tuloksilla. Tämän datan eli kansainvälisen luokan hoitomme tulokset ja tiedon, joka löytyy myös Viimeinen pisara -kirjastamme (Mika Arramies, Tuulikki Hakkarainen) voi siirtää yhteiskuntaa hyödyttämään koulutusjärjestelmämme kautta.

Meillä Avominnessä on näyttöä nyt 16 vuoden ajalta ammatillisen sekä vaikuttavan hoitotyön tuloksekkuudesta. Meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi tehty hoito- ja koulutustyö jatkuu meidän suomalaisten lisäksi nyt myös muualla maailmalla. Yrityksemme on aloittanut kansainvälistymisen globaaleille sote-markkinoille. Avominne-hoidon kaltaiselle tutkitusti erittäin vaikuttavalle hoitokonseptille koulutuksineen on maailmalla iso tarve. Voit kysyä lisää kansainvälistymisestä Avominne klinikoiden hall.pj. yrittäjä Mika Arramieheltä ja varatj. KTM, LH Marja Kanulta ja täysin uudenlaisista työelämän poissaoloja ja työkyvyttömyyttä vähentävistä Ulkoaohjautuvuus -työelämäkoulutuksista tj. Mika Arramieheltä. Kaikissa hoitoihin liittyvissä asioissa voit soittaa valtakunnalliseen puhelinnumeroomme 045 344 9500 tai katsoa kotisivuiltamme toimipisteiden vastaavien ohjaajien yhteystiedot. Avominne klinikat: Helsinki, Riihimäki, Lahti, Tampere, Kokkola, Oulu.

4.8.2021 Avominne Oy

Mika Arramies hall.pj. yrittäjä

www.avominne.fi