Läheisten hoito-ohjelma

Avominnen erillinen läheisohjelma on tarkoitettu niille läheisille, jotka elävät tai ovat eläneet esimerkiksi päihteiden väärinkäyttäjän vaikutuspiirissä ja haluavat vapautua riippuvuuden aiheuttamista taakoista. Ohjelman tarkoitus on havahduttaa ja herättää ihminen suuntaamaan voimavaransa omaan toipumiseen ja eheytymiseen.

Läheishoito-ohjelmasta saadut kokemukset ja palaute ovat olleet erittäin hyviä.

Yksilöhoito etänä – Työkalupakki omien rajojen asettamiseen ja omaan hyvinvointiin

Läheishoitoa on mahdollista käydä etänä viiden ohjauskerran ohjelmana.  Etäohjauksilla saat ymmärrystä omaan käyttäytymiseen ja työkaluja ulkoaohjautuvuuden muuttamiseksi oman identiteetin kautta elämiseen. Jos on mahdollista toteuttaa niin tämän yksilöohjauksen ohjauksista osan voi olla mahdollista toteutettaa face to face Helsingin tai Riihimäen Avominne klinikalla.

Työkalupakki omien rajojen asettamiseen ja omaan hyvinvointiin

Kesto: 5 kertaa (jonka jälkeen jatkosta voidaan sopia)

Ajankohta: Voi aloittaa sovitusti milloin vain, 1-2 krt / viikko

Kenelle tarkoitettu: Esimerkiksi päihde- tai peliriippuvaisen läheiselle, joka tarvitsee itselleen työkaluja omaan elämäänsä, hyvinvointiinsa ja omien rajojen
asettamiseen. Hoito on tarkoitettu myös muille, jotka oireilevat ja joilla on vaikeaa sanoa EI ja asettaa omia rajojaan ja ymmärtää, mikä on omalle hyvinvoinnille hyväksi.

Sisältö: Hoidossa annetaan työkaluja tunnistaa läheisriippuvuutta/ ulkoaohjautuvuutta, tunnistamaan ja asettamaan omia rajoja, kääntämään katse omaan hyvinvointiin ja tunnistamaan tunteita ja mistä ne kumpuavat, irrottautumaan itselle vahingollisesta toiminnasta ja ajattelumalleista.

Hinta: 400 €

Tiedustelut etäohjauksista:

Mika Arramies

Katso täältä kaikki Avominnen päihde- ja peliriippuvuuden hoitovaihtoehdot ja niiden hinnat ja ole yhteydessä 045 344 9500.

Tutustu: Terveystilin kautta vuosi korotonta maksuaikaa hoidolle