Costa del Sol – Avohoitoa Espanjan auringossa

Avominne aloitti syyskuussa 2021 Aurinkorannikolla Fuengirolassa Smart Work Plazan kanssa yhteistyön heidän Business- ja Co-Working tiloissaan. Olemme nyt osa heidän kansainvälistä etä- ja toimistotyöyhteisöä ja hoidamme tulevaisuudessa omat toimisto-, palaveri-, koulutusasiat sekä avohoidot yksityisesti omassa huoneessamme tai esim. tilojen kokoushuoneessa. Avominnen tiloihin sisäänkäynti on Fuengirolan Appelsiinipuiston puolelta.

Avominnen avohoitoon voi ja on erittäin hyvä tulla myös esim. Suomesta ja sitä voi käydä täällä Aurinkorannikolla, kuten Avominnessä Suomessakin omasta kodista tai majoituksesta käsin. Jos sinulla ei ole majoitusta hoidon ajaksi valmiina niin ota meihin yhteyttä. Pyrimme järjestämään sinulle haluamasi tasoisen huoneiston tai huoneistohotellimajoituksen täältä ja hakea sinut kentältä saapuessasi tänne.

Avominnen Costa del Solin avohoidossa perushoitojaksolla käydään 3-5 kertaa viikossa eläen samalla mahdollisimman hyvin arkea hoidon kanssa rinnan. Avominne-hoito on alunperin räätälöity työelämässä oleville ja työn oheen sovitettavaksi. Hoidon aikana voi harrastaa vaikka golfia tai mitä muuta tahansa aktiviteettia.

Avominne-hoito on oppimisteoreettinen ja täysin päihteetön. Hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen voit tutustua täällä.

Espanjan toimipisteessä ja Avominnen kansainvälisessä työssä työskentelevät Mika Arramies ja Marja Kanu (kuvassa)

Klikkaamalla nimeä voit lukea lisää Marjasta ja Mikasta ja löydät heidän yhteystietonsa.

Mika Arramies ja Marja Kanu